• Gossip

    Πρόβα γάμου στη Τζαμάικα για τον πρίγκιπα Χάρι και την αγαπημένη του

    • Contributor


    H πρώτη επίσημη εμφάνιση του πιο πολυσυζητημένου νέου ζευγαριού στον κόσμο είναι γεγονός. Ο λόγος για τον πρίγκιπα Χάρι και την αγαπημένη του Μέγκαν Μαρκλ. Οι δυο τους πήγαν μαζί σε έναν γάμο φίλων και απ’ ότι η σχέση τους είναι σοβαρή και δεν αποκλείεται να τους δούμε σύντομα σε ρόλο γαμπρού – νύφης.

    Ολα δείχνουν ότι ο Χάρι αποφάσισε επιτέλους να «σοβαρευτεί» και να απομακρυνθεί από την ξέφρενη ζωή που έκανε τα τελευταία χρόνια, και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα επισημοποιήσει τη σχέση του με την Καναδή Μέγκαν Μαρκλ.

    Το ερωτευμένο ζεύγος ταξίδεψε μέχρι τη Τζαμάικα για να παραβρεθεί στο γάμο καλού φίλου του Χάρι και όπως ήταν φυσικό, μαγνήτισε τα φλας των φωτογράφων.

    Splash
    Splash
    Splash
    Splash

    Το ζεύγος έμεινε σε μια υπερπολυτελή βίλα που κόστισε πέντε χιλιάδες λίρες τη βραδιά, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα.

    Splash
    Splash

    Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, ο Χάρι φοράει ένα μπλε σκούρο κοστούμι, ενώ η Μέγκαν εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό φλοράλ μάξι φόρεμα.

    Splash
    Splash

    Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, το ζευγάρι αναμένεται να έχει ήδη αρραβωνιαστεί μέχρι τον Σεπτέμβριο. Μάλιστα, η Καναδή ηθοποιός έχει γνωρίσει σχεδόν όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας εκτός από τη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία δεν τους έχει δώσει ακόμα την… ευχή της.

    Πηγή: thetoc.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αποκάλυψη! Με ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια είχε σχέση ο πατέρας της Κατερίνας Καινούργιου; (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρίγκιπας Χάρι: Με τη Μέγκαν Μαρκλ στη Τζαμάικα – Βασιλικός γάμος προ των πυλών;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δείτε τη sexy σύντροφο του πρίγκιπα Harry (video)



    ΣΧΟΛΙΑ