• Gossip

    Πρίγκιπας Χάρι: Με τη Μέγκαν Μαρκλ στη Τζαμάικα – Βασιλικός γάμος προ των πυλών;

    πρίγκιπας Χάρι

    Ο πρίγκιπας Χάρι και η αγαπημένη του Μέγκαν Μαρκλ


    Στην εξωτική Τζαμάικα βρέθηκαν ο πρίγκιπας Χάρι με την αγαπημένη του Καναδή ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ, όπου και πήραν μια γεύση από γαμήλια τελετή, καθώς είναι ευρέως γνωστό ότι προετοιμάζονται για το δικό τους γάμο.

    Συγκεκριμένα, πέταξαν ως τη χώρα της Καραϊβικής για να δώσουν το λαμπερό παρόν στον κολλητό του «άτακτου» πρίγκιπα με τα φλας των φωτογράφων, όπως ήταν λογικό, να αστράφτουν για χάρη τους. Το ζευγάρι έμεινε σε μία βίλα πέντε χιλιάδων λιρών τη βραδιά, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail.

    Ο πρίγκιπας Χάρι φαινόταν ήρεμος στο πλευρό της Καναδής όμορφης ηθοποιού ενώ εκείνη έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενη. Το χέρι της όμορφης Μέγκαν κοσμούσε ένα χρυσό βραχιόλι Cartier που της χάρισε ο πρίγκιπας Χάρι – αξίας περίπου πέντε χιλιάδων λιρών – ένα από τα δώρα με το οποίο της εξέφρασε την αγάπη του. Στο γάμο το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα τρυφερό. Ο Βρετανός πρίγκιπας φορούσε ένα μπλε κοστούμι και συνόδευε χαμογελαστός την αγαπημένη του, ενώ εκείνη επέλεξε ένα floral μάξι φόρεμα.

    πρίγκιπας Χάρι

    Δεν δίστασε μάλιστα να τον αγκαλιάσει τρυφερά. Και πώς να μην νιώθει έτσι αφού ο πρίγκιπας έχει δρομολογήσει την επισημοποίηση της σχέσης τους.

    Το γεγονός είναι πως το Ηνωμένο Βασίλειο ετοιμάζεται για την επισημοποίηση της σχέσης του δημοφιλούς ζευγαριού, ωστόσο το ερώτημα είναι αν θα πρόκειται για γάμο ή αρραβώνα. Αν και η σχέση τους δεν μετράει πολλούς μήνες, μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, το αργότερο το Σεπτέμβριο θα έχουν περάσει βέρες. Η Καναδή ηθοποιός έχει γνωρίσει σχεδόν όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας – όχι όμως και την βασίλισσα Ελισάβετ – και τους έχει ενθουσιάσει, παρόλο που φήμες ήθελαν τον πρίγκιπα Κάρολο να μην την συμπαθεί ιδιαίτερα.

    πρίγκιπας Χάρι

    Οι φωτογράφοι περιμένουν πως και πως την πρώτη επίσημη εμφάνιση του ζευγαριού που θα γίνει στο γάμο της αδερφής της δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, Πίπα, που θα λάβει χώρα σε δύο μήνες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ιβάνκα Τραμπ: Πουλάει το «παλάτι» στη Νέα Υόρκη για 4,1 εκατ. δολ. 

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο! Να πως η Βασίλισσα Ελισάβετ χρησιμοποιεί την τσάντα της για να στέλνει μυστικά μηνύματα στους φρουρούς

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποια παρουσιάστρια του Alpha είναι έγκυος;



    ΣΧΟΛΙΑ