• LIFE&STYLE

    Πόλεμος στον καλλιτεχνικό χώρο: «Άκουσα την Πάολα να τραγουδάει. Δε μου λέει τίποτα»

    πάολα

    Πάολα


    Εξοργισμένη με τις δηλώσεις που έκανε η Πάολα κατά του Στέλιου Καζαντζίδη εμφανίστηκε ένας από τους μύθους του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού. “Ό,τι και να λένε δεν μπορούν οι καινούργιες να φτάσουν τα δικά μας τραγούδια”, ανέφερε η Καίτη Γκρέυ και συμπλήρωσε “Την Πάολα δεν την γνωρίζω προσωπικά και δεν έχω ακούσει πώς τραγουδά ζωντανά σε μαγαζί. Όμως την άκουσα στον Σπύρο Παπαδόπουλο και δεν μου είπε τίποτα”.

    ΓκρέυΟ πόλεμος εναντίον της γνωστής λαϊκής τραγουδίστριας ξέσπασε οταν σε συνέντευξή της στην Real και τον Γιώργο Λιάνη, η Πάολα ανέφερε ότι “Καζαντζίδης έκανε κατάχρηση στον πόνο και την αδικία”. “Ο Καζαντζίδης, που είναι η μεγαλύτερη φωνή από όλες, τραγουδούσε 40 τραγούδια για τον πόνο και άλλα τόσα για τη μετανάστευση. Δεν αρκούσε να πει δυο-τρία για το κάθε θέμα; Άρα, ζητούσε και του έγραφαν τραγούδια γι’ αυτά. Άρα τα εκμεταλλευόταν. Έκανε κατάχρηση στον πόνο, στην απονιά, στην αδικία”.


    Πολλοί ήταν αυτοί που αντέδρασαν σε αυτές τις δηλώσεις. Η σύζυγος του, πάντως, Βάσω Καζατζίδη μιλώντας αρκέστηκε σε μια λακωνική δήλωση: “Δεν υπάρχει κάτι να πω. Ο κόσμος ξέρει ποιος ήταν ο σύζυγός μου και τι έκανε”.


    Η Καίτη Γκρέυ μάλιστα, ανέφερε για τον Καζατζίδη: “τραγουδούσε για τους ξενιτεμένους, όπως κι εγώ κι άλλοι καλλιτέχνες, και δεν το κάναμε για εκμετάλλευση. Τότε υπήρχε μεγάλο κύμα μετανάστευσης Ελλήνων, σε Γερμανία, Αμερική και Αυστραλία και όλοι οι μεγάλοι δημιουργοί εμπνέονταν από αυτά τα ζητήματα”.

    Η Πάολα στην ίδια συνέντευξη, μίλησε και για την μεγάλη αγάπη που είχε στο Μανώλη Αγγελόπουλο «Ο Μανώλης Αγγελόπουλος δεν το έκανε ποτέ αυτό (που έκανε ο Καζαντζίδης). Μακάρι να τον είχα γνωρίσει. Οι παλιοί μετρ στα μαγαζιά που τραγουδούσα και η μητέρα μου, μου λένε ότι του μοιάζω πολύ», είπε χαρακτηριστικά στη Real.

    Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πώς ξεκίνησε την καριέρα της και γιατί έφυγε από το μουσικό σχολείο που την είχαν γράψει οι γονείς της: «Οι γονείς μου, μεταξύ των άλλων, τραγουδούσαν. Η μητέρα μου πουλούσε βιβλία και ο πατέρας μου ασχολήθηκε με ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Άρχισα από τα χρόνια του Δημοτικού να τραγουδάω. Στη Γ’ Γυμνασίου με έγραψαν στο Μακεδονικό Ωδείο. Ήθελα να μάθω ούτι. Εκεί δεν είχαν ούτι. Είχαν μόνο πιάνο. Σηκώθηκα κι έφυγα. Μόνη μου έκανα ό,τι έκανα. Η μητέρα μου, όμως, πρέπει να έχει παίξει κάποιο ρόλο. Είναι μέσα στις πέντε καλύτερες φωνές που έχω ακούσει ποτέ. Από το Δημοτικό ήξερα ότι θα ανέβω εκεί πάνω»…

    Η Πάολα εξομολογείται, στην συνέντευξή της πως ο μεγαλύτερος πόνος που βίωσε ήταν το πένθος, από τον θάνατο του πατέρα της. Ούτε χωρισμοί ούτε έρωτες την έκαναν ποτέ να πονέσει γιατί πάντα έφευγε. Εκτός από τον άνθρωπο που παντρεύτηκε με τον οποίο δηλώνει ότι οι ψυχές τους είναι ακόμα μαζί παρά τον χωρισμό τους.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Τρίτη 24 Ιανουαρίου)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καμμένος …μαινόμενος: Τι ορίζει ο στρατιωτικός νόμος για τους 7 προκλητικούς φαντάρους στο Μεσολόγγι

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πρωταθλήτρια στην τιμή της βενζίνης η Ελλάδα



    ΣΧΟΛΙΑ