Menu
0.26%
Τζίρος: 247.92 εκατ.

Πόλεμος στην Αθηναϊκή Ριβιέρα: Πυρά Κωνσταντάτου κατά Γλυφάδας και Αλίμου για την υπογειοποίηση Ποσειδώνος στο Ελληνικό

Life & Style

Όταν ο Ερντογάν υποδέχθηκε τη… Lindsay Lohan!

Η συνάντηση της Lindsay Lohan με τον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν
Comments

Συνάντηση… κορυφής σημειώθηκε στην Άγκυρα της Τουρκίας καθώς ο Πρόεδρος Ερντογάν και η οικογένειά του υποδέχθηκαν τη Lindsay Lohan στο προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα!

Ναι, καλά διαβάσατε…

Τη συνάντηση αυτή γνωστοποίησε το άλλοτε άτακτο κορίτσι του Hollywood όταν ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό στο κοινωνικό δίκτυο Instagram μια φωτογραφία που απεικονίζει την ίδια, τον Τούρκο Πρόεδρο και τη σύζυγό του.

Lindsay Lohan Erdogan

Παρούσα στη συνάντηση της Lohan με τον Ερντογάν ήταν και η 7χρονη προσφυγοπούλα από την Συρία που έγινε διάσημη για τα tweets της από το κατεστραμμένο Χαλέπι.

Η διάσημη ηθοποιός – η οποία πρόσφατα άνοιξε κλαμπ στο κέντρο της Αθήνας – συνόδευσε τη φωτογραφία της με την εξής λεζάντα: «Τι όνειρο να με καλέσουν ο κύριος Πρόεδρος Ερντογάν και η Πρώτη Κυρία στο σπίτι τους! Οι προσπάθειές τους να βοηθήσουν τους πρόσφυγες από την Συρία εμπνέουν πραγματικά».

Lindsay Lohan Erdogan

Η ανάρτηση αυτή, η οποία είναι και η πρώτη της Lohan από τότε που έσβησε όλες τις προηγούμενες φωτογραφίες που είχε ανεβάσει κατά καιρούς, συγκέντρωσε όπως ήταν λογικό άπειρα likes και σχόλια και έρχεται να εντείνει τις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα ότι η σταρ ασπάστηκε το Ισλάμ, αποκηρύσσοντας το «αμαρτωλό» της παρελθόν και τις εξαλλοσύνες στις οποίες μας είχε συνηθίσει.

Δείτε την ανάρτησή της:

https://www.instagram.com/p/BPyJp5yBC8z/?taken-by=lindsaylohan

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιώργος Κολιόπουλος: Ο «υγρός χρυσός» είναι ελληνικός!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άλλος άνθρωπος η Oprah Winfrey! Πώς κατάφερε να χάσει 19,5 κιλά

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θρήνος: Έφυγε στα 77 του χρόνια ο Τζον Χερτ

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι κάνει ο Νίκος Καρβέλας στην Πάρο; (video)
Πέτρος Φιλιππίδης σε Μπιμπίλα: «Είσαι καραγκιόζης, γελοίε, διαδίδεις κουτσομπολιά» – Ένταση στο Δικαστήριο
Κριστιάν Αμανπούρ: Τέλος εποχής για τη θρυλική δημοσιογράφο – Αποχωρώ από το CNN, τον σύντροφό μου για 43 χρόνια
Σοφία Καρβέλα: Σε αναζήτηση σχολείου για τον γιο της
Νίνο: Το «αντίο» στον Γιώργο Βαρδινογιάννη
Κωνσταντίνος Αργυρός: Αντιδράσεις μετά το βίντεο κάτω από τον Άιφελ την ώρα που το Παρίσι φλέγεται
Αλεξάνδρα Νίκα: Στο Παρίσι για το live του Αργυρού (video)
Ευλαμπία Ρέβη – Γιώργος Κουρδής: Η «καφκική ιστορία» του ΣΚΑΪ, η δικαστική ήττα και η δεύτερη πράξη στο Εφετείο
Οι αλλαγές κορυφής σε ΕΡΤ-Wide Media, που θα πάει ο Κανάκης, στην ΑΑΔΕ τα τέλη της ΕΡΤ, νέα εξαγορά Κυριακού και η μεγάλη μάχη για το Champions League
ΣτΕ: Νόμιμα οι κυρώσεις του ΕΣΡ και για ιστοτόπους σταθμών που μεταδίδουν σχόλια που υποκινούν έμφυλη βία – Επικυρώθηκε πρόστιμο για το Big Brother