• LIFE&STYLE

    Ο γιος του Τραμπ, Μπάρον και η προφητεία

    • NewsRoom
    Μπάρον


    Ο Μπάρον Τραμπ είναι ο καρπός του έρωτα – ας το πούμε έτσι – της Μελάνια και του Ντόναλντ. Και ενώ κανένα παιδί δεν θα έπρεπε να εμπλέκεται σε καμία περίπτωση σε ουδεμία πολιτική αντιπαράθεση, η αλήθεια είναι ότι “αμαρτίες γονεων παιδεύουσι τέκνα”.

    Και το συγκεκριμένο τέκνο δε θα μπορούσε να μείνει εκτός. Όχι μονο γιατί είναι πλέον το πρώτο πιτσιρίκι του Λευκού Οίκου, όχι μόνο γιατί ο πάτέρας του είναι ένα από τα πιο αφιλγόμενα πρόσωπα στον πλανήτη, ούτε καν γιατί η μητέρα του είναι η συγκεκριμένη…Μελάνια. Αλλά περισσότερο γιατί το πρόσωπο αυτού του παιδιού, το ύφος του έχει κάτι το τρομακτικό, το υποχθόνιο, το ύπουλο, το ανατριχιαστικό. Κάτι το απόλυτα κακό.

    Έχει κάτι από τον νεαρό πρωταγωνιστή της “Προφητείας” του Richard Donner του 1976. Αλλά και από το remake του 2006. 

    barron4

    Τι πρέπει να ξέρουμε για τον Μπάρον

    Ο Μπάρον είναι το πρώτο αγόρι που θα μείνει στον Λευκό Οίκο, από το 1960. Τότε έμενε ο γιος του JFK. Πρόκειται γαι το μοναχοπάιδι του Ντόναλντ και της Μελάνια, που γεννήθηκε το 2006, 28 χρόνια μετά τον πρωτότοκο αδερφό του Ντόναλντ Jr.

    Το παρατσούκλι του είναι “Little Donald” επειδή έχει πολλές ομοιότητες με τον πατέρα του. 

    barron3

    Ο Μπάρον πηγαίνει στο Columbia Grammar and Preparatory School της Νέας Υόρκης. Η φοίτησή του κοστίζει 38.772,94 δολάρια το χρόνο.

    Όταν δεν είναι σχολείο, βρίσκεται στο Trump Tower, στον ολόδικό του όροφο. Ο Μπάρον μάλιστα μιλά άπταιστα Σλοβένικα με τη μητέρα και τους παπούδες του ενώ η Μελάνια φροντίζει να τον ντύνει πάντα με κοστούμι και γραβάτα. 

    trump

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΗΠΑ: Δημοσιογράφοι αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως και 10 χρόνια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μελάνια Τραμπ: Πιο γυμνή από ποτέ – Αυτές είναι οι φωτογραφίες που θέλει να ξεχάσει

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αγνώριστη η Μελάνια Τραμπ πριν τις πλαστικές (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ