array(0) {
}
        
    
Menu
-0.42%
Τζίρος: 164.66 εκατ.

Πώς ο Αριστοτέλης Ωνάσης έσωσε τη ναυπηγική βιομηχανία μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Life & Style

New York Times: Συγνώμη στη Μελάνια Τραμπ για το “πόρνη”

Comments

Όταν ένας ρεπόρτερ των New York Times, χαρακτήρισε την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, την Μελάνια Τραμπ, “πόρνη” , το σχόλια αναπόφευκτα έγινε viral, προκαλώντας αντιδράσεις. Η εφημερίδα ωστόσο, έσπευσε να τηρήσει τους όρους του  fair play, και ζήτησε συγνώμη.

«Σε ένα πάρτι χθες το βράδυ ένας ρεπόρτερ των Times που δεν καλύπτει την Ουάσιγκτον ή το πολιτικό ρεπορτάζ αναφέρθηκε σε μία αβάσιμη φήμη που αφορά την Μελάνια Τραμπ», αναφέρουν οι Times σε δήλωσή τους στην πολιτική ιστοσελίδα Politico.

«Το σχόλιο δεν έγινε με σκοπό να δημοσιοποιηθεί, αλλά ήταν εντελώς ακατάλληλη η στιγμή και δεν θα έπρεπε να γίνει. Οι συντάκτες της εφημερίδας έχουν μιλήσει στον ρεπόρτερ ρωτώντας τον σχετικά με το ατόπημα που έκανε».

Δίπλα στον δημοσιογράφο καθόταν το σούπερ μόντελ Έμιλι Ρατακόφσκι, η οποία και διέρρευσε στο Twitter αυτό που άκουσε.


Δημόσια στήριξη από την Ρατακόφσκι στην πρώτη κυρία
Η Ρατακόφσκι έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter: «Χθες το βράδυ, στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης κάθισε δίπλα μου ένας δημοσιογράφος από τους New York Times και μου είπε ότι η Μελάνια είναι μία πόρνη».

Το 25χρονο μοντέλο που κυρίως ασχολείται με την προώθηση μαγιό επέκρινε αυτό που ονομάζεται «slut-shaming» της Πρώτης Κυρίας που ήταν πρώην μοντέλο.

«Όποια κι αν είναι τα πολιτικά σας πιστεύω, δεν έχετε το δικαίωμα να κάνετε «slut-shaming». Δεν με νοιάζει για τα γυμνά που έχει κάνει ή την σεξουαλικής της ιστορία και κανένας δεν πρέπει να νοιάζεται γι’ αυτά», έγραψε.

Η Μελάνια Τραμπ ως μοντέλο έχει κάνει πολλές γυμνές φωτογραφίσεις που δημοσιεύθηκαναργότερα, ενώ τόσο αυτή όσο και ο σύζυγός της Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκαν μετά μανίας τις κατηγορίες ότι η Μελάνια στο παρελθόν ήταν συνοδός πολυτελείας, όπως είχε γραφεί σε μία εφημερίδα της Σλοβενίας, η οποία στην συνέχεια το ανακάλεσε.

Μάλιστα για το λόγο αυτή η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ κατέθεσε μήνυση κατά την βρετανική Daily Mail που αναδημοσίευσε το ρεπορτάζ.

Η Ρατακόφσκι ήταν υποστηρίκτρια του Μπέρνι Σάντερς στην κούρσα για την διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος των Δημοκρατικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το ελληνικό παντοπωλείο που κάνει θραύση στη Νέα Υόρκη (pics)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η προκλητική κίνηση του Αλβάρο για να πικράνει την Ωνάση – Τα κατάφερε;

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μοσκοβισί: «Εγώ και ο Ντάισελμπλουμ έχουμε εντολή να βρούμε λύση»

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η αναπάντεχη συνάντηση με την Πενέλοπε Κρουζ
Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Με την Άννα Βίσση σε εστιατόριο στο Παρίσι
Κατερίνα Καινούργιου: Το ταξίδι στο Παρίσι και το σύμφωνο συμβίωσης
Το μεγάλο deal του Γιάννη Παπαδόπουλου της ΕΡΤ με την ITV για μια σειρά έκπληξη
Ο Μητσοτάκης, ο Σκάι και ο Ζούλας, ο πόλεμος του Σινά… στο ΑΠΕ, οι νέες κινήσεις του Κυριακού στον ΑΝΤ1, η επιστροφή του Παπαδάκη και ποια είναι η Allimonos της Alter Ego
Η Δέσποινα Βανδή στην πρεμιέρα του Βασίλη Μπισμπίκη
Κωνσταντίνος Αργυρός: Δωρίζει 150.000 δολ. για τα παιδιά στο Ελληνικό Μουσείο Μελβούρνης
Κιμ Καρντάσιαν: Αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με ανεύρυσμα εγκεφάλου
Κατερίνα Καινούργιου: Θα το ανακοινώσω όταν θέλω εγώ (video)
Ταινίες πρώτης προβολής: Το Αφεντικό, η ντίβα και ένας αχινός στο Λονδίνο