• Gossip

    Λύθηκε ο γρίφος με τα μαλλιά του Trump

    Ντόναλντ Τραμπ


    Τα μαλλιά του Donald Trump είναι εδώ και λίγο καιρό τόσο δημοφιλές θέμα σύζητησης όσο και η εξώ από κάθε πολιτική σοβαρότητα αντιμετώπισή του απέναντι στους ξένουν ομόλογους, οι ακραίες του απόψεις και η κιτς εμμονή του με το χρυσό χρώμα σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού του.

    Τι κάνει λοιπόν ο 45ος Πρόεδρος των Η.Π.Α. που αν και είναι ο γηραιότερος που έχει εκλεγεί ποτέ μέχρι σήμερα, έχει το πιο φουντωτό και πλούσιο μαλλί στην ιστορία του Λευκού Οίκου;

    Οι κακές γλώσσες τον ήθελαν να φοράει περούκα αλλά τώρα ο προσωπικός γιατρός του δίνει απάντηση στο γρίφο.

    Σύμφωνα λοιπόν με Dr Harold Bornstein o Trump κάνει χρήση ενός φαρμάκου για τον προστάτη, το οποίο ευθύνεται για την όψη και υφή των μαλλιών του.

    O Bornstein εξηγεί ότι ο Trump παίρνει μια μικρή δόση Finasteride, φάρμακο το οποίο μειώνει τα επίπεδα του ειδικού προστατικού αντιγόνου, ή PSA, και διατίθεται στην αγορά ως Propecia για τη θεραπεία της ανδρικής φαλάκρας. Eπιπλέον, παραδέχτηκε επίσης πως και ο ίδιος παίρνει το φάρμακο για να διατηρήσει το μήκος των μαλλιών του, που φτάνει μέχρι τον ώμο.

    «Έχει όλα τα μαλλιά του και έχω όλα τα μαλλιά μου», είπε ο γιατρός προφανώς υπερασπιζόμενος τις ιδιότητες της θεραπείας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τα Starbucks απαντούν στον Τραμπ και προσλαμβάνουν 10.000 πρόσφυγες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Λευτεριά στη Μελάνια – Οργιάζει το Twitter με το #FreeMelania

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο γιος του Τραμπ, Μπάρον και η προφητεία



    ΣΧΟΛΙΑ