• LIFE&STYLE

    Λευτεριά στη Μελάνια – Οργιάζει το Twitter με το #FreeMelania

    • NewsRoom
    Μελάνια


    Την είδαμε να στέκει δυο βήματα πίσω από τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Να της “κόβεται” το χαμόγελο απότομα παρά το γεγονός ότι φρόντισε και πήγε το δώρο της στην πρώην Πρώτη Κυρία. Μόδιστροι να τη σαμποτάρουν και να αρνούνται κατηγορηματικά να τη “ράψουν”. Να προσπαθεί ως καλή μάνα να κρατήσει ξύπνιο το μονάκριβό της γιο της Μπάρον, ενώ αυτός χασμουριόταν σε όλη την προεκλογική περίοδο. Κι όμως η Μελάνια στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

    Η νέα Πρώτη Κυρία, ως άλλη ..θλιμμένη πριγκίπισσα Σοράγια είναι παντού λυπημένη. Σε όλες τις φωτογραφίες. Και φυσικά αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες του Twitter που ευθύς αμέσως ενεργοποίησαν τα hashtags #FreeMelania και #SadMelania. Ελληνιστί #ΛευτεριαστηΜελανια. Και οι φωτογραφίες που ακολουθούν το αποδεικνύουν περίτρανα.


    mel3melΗ Μελάνια επικοινωνιακά “θάφτηκε” λένε οι χρήστες, με την κόρη Τραμπ, Ιβάνκα να παίρνει το ρόλο της Πρώτης Κυρίας στα ΜΜΕ. Εξάλλου, η Ιβάνκα φέρει το DNA του Ντόναλντ και σε καμία περίπτωση δε θα άφηνε ουδεμία άλλη έστω και αν αυτή φέρει τον τίλτο της …κυρίας Τραμπ, να αναλάβει τα ηνία του Λευκού Οίκου.


    Και μέσα σε όλη την κατακραυγή, το πρώην μοντέλο από τη Σλοβενία και νυν Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, δεν θα μείνει καν στο Λευκό Οίκο, καθώς θα πρέπει παρακολουθεί τα μαθήματα του 10χρονου γιού της Μπάρον στη Νέα Υόρκη.

    mel6Το δράμα της Πρώτης Κυρίας, αποτυπώνεται ευφάνταστα στη φωτογραφία με το “HELP” στο πολυσυζητημένο κουτί, που έδωσε η Μελάνια στην Μισέλ Ομπάμα.

    https://twitter.com/art1llero/status/823674650156666880

    Προσοχή όμως γιατί η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο…

    melania

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τραμπ: Αρχίζουμε να χτίζουμε το τείχος στα σύνορα με το Μεξικό

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγνώριστη η Μελάνια Τραμπ πριν τις πλαστικές (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο γιος του Τραμπ, Μπάρον και η προφητεία



    ΣΧΟΛΙΑ