Ο χαρακτήρας της “Βούλας” (ή χαϊδευτικά Βουλίτσα, όπως την αποκαλεί ο αγαπημένος της “Μηνάς”, Αντώνης Αντωνίου) είναι από τους λατρεμένους στην ελληνική τηλεόραση. Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς “Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα”, που προβάλλει ο Alpha, η ηθοποιός Ελένη Κοκκίδου ωστόσο αναγκάστξκε να απέχει από τα γυρίσματα τον τελαυταίο καιρό.
Η κ. Κοκκίδου αντιμετώπισε πρόσφατα μία αρκετά σοβαρή περιπέτεια υγείας, αφού έπαθε λοίμωξη του αναπνευστικού που επηρέασε στις φωνητικές χορδές με αποτέλεσμα να κλείσει εντελώς η φωνή της.
Η ηθοποιός εκτός των γυρισμάτων για τη «Μουρμούρα», αναγκάστηκε να ακυρώσει και ορισμένες παραστάσεις της στο Θέατρο Προσκήνιο, που ανεβαίνει η Φαύστα του Μποστ.
Η Ελένη Κοκκίδου, που έχει λατρέψει το κοινό ως «Βουλίτσα» στο πλευρό του Αντώνη Αντωνίου (Μηνάς) ταλαιπωρείται κάτι παραπάνω από δύο εβδομάδες και κάνει θεραπεία με υδρατμούς και εισπνεόμενα.
Πλέον η φωνή της έχει επανέλθει σχεδόν τελείως ενώ τις τελευταίες ημέρες επέστρεψε κανονικά στις επάλξεις τόσο στο θεατρικό σανίδι, όσο και στα γυρίσματα της «Μουρμούρας».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο γιος του Τραμπ, Μπάρον και η προφητεία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς ήταν πραγματικά η Αλίκη Βουγιουκλάκη χωρίς μακιγιάζ; (pics)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αγνώριστη η Μελάνια Τραμπ πριν τις πλαστικές (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
