• Gossip

    «Δεν ντρέπεται;» – Ο Αλβάρο ζητά 10 εκατ. δολάρια από την Ωνάση! – Ποιος ο απίστευτος λόγος

    Ωνάση Αθηνά Αλβάρο Ντόντα

    Αθηνά Ωνάση – Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο


    Μια νέα απαίτηση αρκετών εκατομμυρίων από την χρυσή κληρονόμο του Αριστοτέλη Ωνάση, Αθηνά, την οποία αξιώνει ο πρώην σύζυγός της Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, έρχεται στο φως της δημοσιότητας, προκαλώντας ποικίλα σχόλια.

    Ο Αλβάρο κατέθεσε αγωγή με την οποία ζητά από την πρώην σύζυγό του το ποσό των 10 εκατ. δολαρίων. Ο λόγος; Ο «Ντόντα» κατηγορεί την Αθηνά για τις κακές του επιδόσεις στην ιππασία και την κατρακύλα του από την 10η στην 205η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της ιππασίας!

    Σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο, δύο φορές χάλκινο Ολυμπιονίκη, το συγκεκριμένο ποσό είναι αντιστοιχεί στα χαμένα χρηματικά έπαθλα και χορηγίες που είχε εξασφαλίσει ως επαγγελματίας ιππέας για την εταιρεία που ίδρυσαν μαζί με την Αθηνά, το 2010. Όπως εξηγεί, η Αθηνά του έχει απαγορεύσει να χρησιμοποιεί τα άλογα τους (τα οποία έχουν αγοραστεί με δικά της χρήματα), με αποτέλεσμα να αναγκάζεται να προπονείται με άλογα κατώτερων δυνατοτήτων.

    Η αγωγή του Αλβάρο κατατέθηκε από την δικηγόρο του Πρισίλα Κορέα ντα Φονσέσκα, γνωστή στους νομικούς κύκλους ως η «βασίλισσα των διαζυγίων», τον Οκτώβρη του 2016, λίγους μήνες μετά τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, με το αγαπημένο του άλογο Cornetto K. Εκτός, από τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν είχε καμιά άλλη πρόσβαση στα πανάκριβα άλογα της Αθηνάς, τα οποία φυλάσσονται σε στάβλους στους οποίους δεν επιτρέπεται η είσοδος του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτή είναι η διατροφή που ζητάει ο Αλβάρο από την Αθηνά Ωνάση

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αθηνά Ωνάση: Η μυθική ζωή της χρυσής κληρονόμου και η μεγάλη δικαστική διαμάχη με τον Αλβάρο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Αθηνά Ωνάση πουλά την έπαυλη της «αμαρτίας» του Αλβάρο (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ