• LIFE&STYLE

    Deal Μουλίνου – Κουρτάκη για τη νέα εφημερίδα “Ελευθερία του Τύπου” (pic)

    • NewsRoom
    Κουρτάκης

    Γιάννης Κουρτάκης, εκδότης εφημερίδας Παραπολιτικά


    Πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστή η αποχώρηση του γενικού διευθυντή του “Δημοκρατικού Τύπου” Χρήστου Μουλίνου. Την “είδηση” την ανακοίνωσε ο εκδότης Γιάννης Φιλιππάκης σε συγκέντρωση των εργαζομένων στις εφημερίδες “Δημοκρατία” και “Espresso”.

    Τα σενάρια που μιλούσαν για το μέλλον του Χρήστου Μουλίνου, πολλά. Γράφτηκε λοιπόν πως το επόμενο βήμα του θα ήταν σε εφημερίδα που αναμένεται σύντομα να βγει στα περίπτερα. Δηλαδή, την Real Νews του Νίκου Χατζηνικολάου που όπως έχει αναγγελθεί θα κυκλοφορήσει ως ημερήσιο φύλλο και τη νέα καθημερινή εφημερίδα του Γιάννη Κουρτάκη που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.

    Τελικά, τη λύση, την έδωσε ο ίδιος ο Κουρτάκης, ο οποίος μέσα από τη προσωπική του σελίδα στο facebook ανακοίνωσε τα γάμο.

    Έγραψε λοιπόν τα εξής: “Σήμερα ήπια τον πρώτο καφέ της ημέρας με τον επί 17 χρόνια φίλο μου, Χρίστο Μουλίνο. Δεν χρειάστηκε ώρα για να συμφωνήσουμε. Έτσι, από σήμερα ξεκινά ένα ακόμη γνωστό (εκδοτικό) δρομολόγιο. Αρχίζει να δημιουργεί μια νέα εφημερίδα. Την “Ελευθερία του Τύπου””.

    moulinos_

    Δείτε και τη σχετική ανάρτηση:

    kourtakis_



    ΣΧΟΛΙΑ