• Gossip

    Δανάη Στράτου: Ο άγνωστος γιος από τον πρώτο της γάμο


    O φωτογραφικός φακός έπιασε για πρώτη φορά την Δανάη Στράτου με τον γιο της, σε βραδινή κοινή τους έξοδο. Η γυναίκα του Γιάννη Βαρουφάκη βρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής με τον γιο της, Νίκο. Ο Νίκος είναι παιδί του Γιώργου Μομφεράτου και πήρε το όνομα του παππού του, Νίκου Μομφεράτου, που δολοφονήθηκε από τη 17 Νοέμβρη, το 1985.

    stratou3

    strtaou2

    stratou1
    Ο άγνωστος πρώτος γάμος

    Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν αρκετά χρόνια και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ανακάλυψαν ότι έχουν πολλά κοινά στοιχεία. Μάλιστα, όσοι τους έζησαν εκείνη την περίοδο από κοντά υποστηρίζουν ότι ο έρωτάς τους ήταν τόσο δυνατός που αποφάσισαν να παντρευτούν και ν’ αποκτήσουν δυο παιδιά. Μπορεί να χώρισαν, αλλά διατηρούν πολύ καλές σχέσεις μέχρι και σήμερα.

    Δανάη Στράτου
    Η Δανάη Στράτου, ο Γιώργος Μομφεράτος και η κόρη τους

    Ο Γιώργος Μομφεράτος είχε έρθει στα φώτα της δημοσιότητας και στο παρελθόν όταν διαμαρτυρήθηκε για το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα. Ο πατέρας του , Νίκος Μομφεράτος, ο οποίος ήταν εκδότης της εφημέριδας «Απογευματινή» δολοφονήθηκε από τη 17Ν το 1985 και αυτό κόστισε πολύ στον Γιώργο Μομφεράτο. Η υψηλή κοινωνία της εποχής, τονίζει πως η Δανάη Στράτου κατάφερε να κάνει τον τότε σύζυγό της να ξεχαστεί από την απώλεια του πατέρα του, η οποία τον είχε σημαδέψει.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νεκρός ο αδερφός του Κιμ Γιονγκ-Ουν

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε τροχαίο ατύχημα ο Αλέξης Κούγιας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η Αρλέτα



    ΣΧΟΛΙΑ