• LIFE&STYLE

    Αβάσταχτος θρήνος για την Πάολα

    • NewsRoom
    ΠΑΟΛΑ


    Ο πόνος είναι ανείπωτος και το πένθος δεν έχει έλεος για τη δημοφιλή τραγουδίστρια Πάολα. Μετά τον αγαπημένο της πατέρα και τον παιδικό της φίλο, η Πάολα έμελλε να γίνει πρωταγωνίστρια σε ένα ακόμα τραγικό παιχνίδί της μοίρας. 

    Ο στενός συνεργάτης της, μαέστρος και κουμπάρος της Γιώργος Νάτσιος έχασε την σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του  Γεωργία μετά απο σκληρή και γενναία μάχη με τον καρκίνο για περίπου 1,5 χρόνο. Ταλαιπωρήθηκε πολύ σε φυσιοθεραπείες, χημειοθεραπείες στην Γερμανία αλλά έκανε τα πάντα για να μην φύγει η μεγάλη του αδυναμία.  Η Πάολα στο άκουσμα αυτής της περιπέτειας πριν αρκετό καιρό ήταν δίπλα στον Γιώργο και μεγάλο του στήριγμα. Όπως και όλο το επιτελείο της Πάολα. Απο τον Φώτη Ζογγλοπίτη, τους μουσικούς και τους συνεργάτες.

     

    ΠΑΟΛΑ2Όλοι περίμεναν αυτή την κατάληξη μιας και οι γιατροί δεν έδιναν καμία ελπίδα και ήταν όλα μη αναστρέψιμα με τις μεταστάσεις που είχε κάνει αυτή η καταραμένη αρρώστια. Η Πάολα είναι σε πολύ δύσκολη ψυχολογική κατάσταση καθώς πρόκειται για το τρίτο χτύπημα μετά τον πατέρα της, τον παιδικό της φίλο και τον Παντελή Παντελίδη. Η κηδεία της θα γίνει την Κυριακή στην Λάρισα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ανείπωτος θρήνος για τον Πάνο Μεταξόπουλο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Παγκόσμιος θρήνος για τη διαστημική κοινότητα (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απέραντος θρήνος για τη Βούλα Πατουλίδου



    ΣΧΟΛΙΑ