• LIFE&STYLE

    Ανείπωτος θρήνος για τον Πάνο Μεταξόπουλο

    metaxopoulos


    Μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του διανύει αυτή την περίοδοΠάνος Μεταξόπουλος. Ο αγαπημένος χορογράφος και χορευτής γνωστοποίησε μέσω Facebook το θάνατο της μητέρας της με μια πολύ συγκινητική ανάρτησή του:

    «12 μέρες το κρατάω… Δεν έχω λόγια να το γράψω… μα ούτε τη δύναμη… απλά από εκείνη τη μέρα όλα άλλαξαν. Υπέροχη μανούλα μου, μου λείπεις πολύ. 29-12-2016 έφυγες», έγραψε ο Πάνος Μεταξόπουλος.

    Η μητέρα του Πάνου Μεταξόπουλου και πρώτη σύζυγος του Φώτη Μεταξόπουλου, Μαριάννα Δρίνη, πέθανε λίγες ημέρες πριν από την Πρωτοχρονιά και στη ζωή της υπήρξε σπουδαία χορεύτρια στο μπαλέτο.

    Ο Φώτης Μεταξόπουλος έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή του για τη γνωριμία του με την Μαριάννα Δρίνη: «Την πρώτη μου σύζυγο, τη χορεύτρια Μαριάννα Δρίνη, που είναι η μητέρα του γιου μου του Πάνου, τη γνώρισα σε ένα μπαλέτο στην Αίγυπτο. Ήταν και παρτενέρ μου στις πρώτες εμφανίσεις μου στο Ακροπόλ».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Καταρρέει το οδικό δίκτυο από την κακοκαιρία: Δείτε αναλυτικά πού και για ποια οχήματα απαγορεύεται η κυκλοφορία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί έφυγε η Σία Κοσιώνη από το Σκάι – Ποια θα την αντικαταστήσει

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτο! Πουλάει τη βενζίνη 0,12 ευρώ/λίτρο (video)



    ΣΧΟΛΙΑ