• Fashion

    5 must have αρώματα που απογειώνουν τον άνδρα

    άρωμα


    Το άρωμα στον άνδρα είναι αναπόσπαστο “αξεσουάρ” της προσωπικότητάς του. Μαζί με το ρολόι και τα παπούτσια είναι τα στοιχεία που τον κάνουν ακαταμάχητο. Με αφορμή την αλλαγή της εποχής και με την άνοιξη που πλησιάζει, οι αρωματοποιίες κάνουν τις δικές τους προτάσεις, θέλοντας ακριβώς να τονίσουν αυτήν την αλλαγή στη διάθεση των αντρών.

    Le Male Essence

    Ο Ζαν Πολ Γκοτιέ επαναφέρει ένα παλιό αγαπημένο του άρωμα με μία νέα πινελιά κομψότητας. Το Le Male Essence αν και εξακολουθεί να πωλείται μέσα σε ένα μπουκάλι με το σχήμα ανδρικού σώματος, ωστόσο εσωτερικά έχει ανανεωθεί με λεπτές νότες κάρδαμου, ξύλου, πιπερόριζας.

    Από την άλλη η Prada με το L’homme Prada, συνδυάζει τα αγαπημένα συστατικά της μάρκας, όπως κεχριμπάρι και άγρια κρίνα, με έλαιο φρέσκου ανθού νεραντζιάς και πατσουλί.

    Jimmy Choo Man Intense

    Την περασμένη άνοιξη η Burberry λάνσαρε το άρωμα Jimmy Choo Man Intense και η εταιρεία Yves Saint Laurent, το L’homme Ultime. Διαχρονικά και σαγηνευτικά.

    L’homme Ultime

    Τεχνικά, τα δύο αυτά αρώματα είναι για πιο ζεστό καιρό, αλλά ο συνδυασμός του ξύλου, με τις έντονες και αρωματικές νότες φρούτων είναι εξίσου κατάλληλα για την εποχή.

    Chanel Bleu

    Για όσους αναζτούν ένα άρωμα που θα αντέχει στον χρόνο, η κλασική αξία που προσφέρουν τα αρώματα της Chanel είναι ανεκτίμητη. Εντυπωσιακά διαχρονικά, το Chanel Bleu δίνει την αίσθηση φρεσκάδας με τις μεθυστικές ξυλώδεις νότες του ενώ και τα Tobacco Vanille του Tom Ford αλλά και το ανανεωμένο Dior Sauvage είναι εξίσου μεθυστικά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:Οκτώ αγαπημένες αυλές για καφέ και ποτό στο κέντρο της Αθήνας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά είναι τα 7 πιο συχνά λάθη, που κάνουν οι άνδρες με το ρολόι τους

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έξι εξαιρετικές προσφορές για πουκάμισα, που κάθε άντρας πρέπει να γνωρίζει

     



    ΣΧΟΛΙΑ