ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καλεσμένος στο The 2Night Show βρέθηκε ο tech επενδυτής του Dragons’ Den, Λέων Γιοχάη.
Μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποιο ήταν το πιο αποτυχημένο του project, το οποίο, όμως, ήταν εξαιρετικά έξυπνο.
«Πήρα το μεγαλύτερο μάθημα που έχω πάρει. Ήταν ένα κολάρο για σκύλους που είχε 12 αισθητήρες πάνω και μπορούσε να καταλάβει τι θέλει ο σκύλος. Είχα κάποια προβλήματα που δεν μπορούσα να λύσω. Όταν άνοιγε καταστρέφονταν κάποιες οθόνες. Ήθελε άλλα δύο χρόνια για να γίνει σωστά», είπε αρχικά ο Λέων Γιοχάη.
Και συνέχισε: «Για να φτιάξω το κολάρο χάλασα 6 εκατομμύρια ευρώ και 6 χρόνια από τη ζωή μου που έζησα στην Κίνα. Κάηκα. Το λάθος που έκανα είναι ότι δεν ήμουν από πάνω όσο έπρεπε. Ήταν project ζωής, αλλά κάηκα και το άφησα στην άκρη. Έμαθα πολλά πράγματα για μένα γιατί κατάλαβα τα εσωτερικά μου θέματα. Δεν κοιτούσα τις λεπτομέρειες που δεν δούλευαν και περίμενα την τύχη. Ήταν 20-30 χρόνια μπροστά, πιστεύω ότι θα βγει κάποτε. Έπρεπε να επενδύσω τα τριπλάσια».
Δείτε τα βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Σκοτεινή ντίβα – Ιστορίες παγκόσμιας προδοσίας»: Η Κάλλας, ο Ωνάσης, ο Νιάρχος και άλλες προσωπικότητες σε ένα τρίτομο βιβλίο
- Η Aston Martin υπογράφει το δικό της σπίτι στο Τόκιο
- Ο «άλλος» Μάκης, η διήγηση του Πλεύρη για τον Χαφτάρ, η ζήλια των Γάλλων, το «ώπα – ώπα» της Κίμπερλι, τα παράπονα της Κατερίνας και τα πούρα της οργής
- Q&R: Το πλάνο Πασχαλάκη-Σωτηράκου για ανάπτυξη και έργα σε Ελλάδα και εξωτερικό
