• LIFE&STYLE

    Λαίδη Αμέλια: Στην Ελλάδα η ατίθαση ξαδέλφη του Γουίλιαμ και του Χάρι (pics)

    • NewsRoom

    Λαίδη Αμέλια Γουίνσδορ


    Το ατίθασο κορίτσι της βασιλικής οικογένειας, η Λαίδη Γουίνσδορ, επέλεξε φέτος να περάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα.

    Η 23χρονη εξαδέλφη του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι, που αποτελεί ένα κοινωνικό it girl, είναι μοντέλο, αγαπά τα πάρτι και τροφοδοτεί τα κουτσομπολίστικα περιοδικά της Βρετανίας, βρέθηκε, προ ημερών στην Σαντορίνη, για να απολαύσει τον ελληνικό ήλιο και να χαλαρώσει.

    Η εντυπωσιακή Λαίδη Αμέλια είχε, μάλιστα, ψηφιστεί ως η πιο όμορφη γαλαζοαίματη ενώ ήταν το cover girl του περιοδικού Tatler το 2016.

    Οι αφορμές με τις οποίες έχει «ξεσηκώσει» πολλάκις τον βρετανικό Τύπο παραμένουν αξέχαστες. Ενδεικτικό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση που είχε κάνει μπάνιο τόπλες σε παραλία της Ιταλίας και είχε προκαλέσει την παγκόσμια κοινή γνώμη.

    Στη συνέχεια των ελληνικών διακοπών της, η Λαίδη Αμέλια επισκέφθηκε την Δήλο, όπου και έκανε γνωστή την παρουσία της, μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στο Instagram.

    Το διάσημο μέλος της βασιλικής οικογένειας, συγκεκριμένα, φωτογράφησε τα αρχαία μνημεία του νησιού, ενώ λίγο αργότερα ανέβασε και μία ακόμη φωτογραφία με την ίδια, που βρίσκεται σε σκάφος στη θάλασσα.

    View this post on Instagram

    windswept 🌊

    A post shared by Mel 🍯 (@amelwindsor) on

    Μάλιστα, η νεαρή κοπέλα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας δεν δίστασε να δοκιμάσει και παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα, όπως τον ελληνικό καφέ, τον οποίο φαίνεται ότι λάτρεψε.

    Η ίδια, μάλιστα, έβγαλε φωτογραφία ένα φλιτζάνι με ελληνικό καφέ, σε μπλε φόντο. Η φωτογραφία με τα απίστευτα χρώματα κέρδισε χιλιάδες Likes. «Greek coffee and colours», έγραψε η ίδια στη λεζάντα.

    Η νεαρή Λαίδη Αμέλια φαίνεται να περνά εξαιρετικά καλά στα ελληνικά νησιά.

    View this post on Instagram

    Greek coffee and colours 🇬🇷 ☕️

    A post shared by Mel 🍯 (@amelwindsor) on



    ΣΧΟΛΙΑ