array(0) {
}
        
    
Menu
-0.85%
Τζίρος: 359.25 εκατ.
Life & Style

Λαίδη Αμέλια: Στην Ελλάδα η ατίθαση ξαδέλφη του Γουίλιαμ και του Χάρι (pics)

Λαίδη Αμέλια Γουίνσδορ
Comments

Το ατίθασο κορίτσι της βασιλικής οικογένειας, η Λαίδη Γουίνσδορ, επέλεξε φέτος να περάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα.

Η 23χρονη εξαδέλφη του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι, που αποτελεί ένα κοινωνικό it girl, είναι μοντέλο, αγαπά τα πάρτι και τροφοδοτεί τα κουτσομπολίστικα περιοδικά της Βρετανίας, βρέθηκε, προ ημερών στην Σαντορίνη, για να απολαύσει τον ελληνικό ήλιο και να χαλαρώσει.

Η εντυπωσιακή Λαίδη Αμέλια είχε, μάλιστα, ψηφιστεί ως η πιο όμορφη γαλαζοαίματη ενώ ήταν το cover girl του περιοδικού Tatler το 2016.

Οι αφορμές με τις οποίες έχει «ξεσηκώσει» πολλάκις τον βρετανικό Τύπο παραμένουν αξέχαστες. Ενδεικτικό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση που είχε κάνει μπάνιο τόπλες σε παραλία της Ιταλίας και είχε προκαλέσει την παγκόσμια κοινή γνώμη.

https://www.instagram.com/p/B0vTRoFDxl3/?utm_source=ig_embed

Στη συνέχεια των ελληνικών διακοπών της, η Λαίδη Αμέλια επισκέφθηκε την Δήλο, όπου και έκανε γνωστή την παρουσία της, μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στο Instagram.

Το διάσημο μέλος της βασιλικής οικογένειας, συγκεκριμένα, φωτογράφησε τα αρχαία μνημεία του νησιού, ενώ λίγο αργότερα ανέβασε και μία ακόμη φωτογραφία με την ίδια, που βρίσκεται σε σκάφος στη θάλασσα.

https://www.instagram.com/p/B0vfw5JpsmJ/

Μάλιστα, η νεαρή κοπέλα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας δεν δίστασε να δοκιμάσει και παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα, όπως τον ελληνικό καφέ, τον οποίο φαίνεται ότι λάτρεψε.

Η ίδια, μάλιστα, έβγαλε φωτογραφία ένα φλιτζάνι με ελληνικό καφέ, σε μπλε φόντο. Η φωτογραφία με τα απίστευτα χρώματα κέρδισε χιλιάδες Likes. «Greek coffee and colours», έγραψε η ίδια στη λεζάντα.

Η νεαρή Λαίδη Αμέλια φαίνεται να περνά εξαιρετικά καλά στα ελληνικά νησιά.

https://www.instagram.com/p/B0yb8mTJarW/

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Robot και AI από Ζούλα και Χιώτη, η περιπέτεια της Κοσιώνη, ένα quiz για πρώην λαμπερή παρουσιάστρια, αλλαγές στην DPG του Γιαννακόπουλου, οι κινήσεις Κυριακού στον ΑΝΤ1, οι νοσταλγοί της Μενεγάκη, ο Καπουτζίδης στο «Σόι σου» και ο… τυφώνας Κριστίν
O Κένεθ Φαρίντ στο Allwyn Game Time φτιάχνει τον τέλειο παίκτη του Παναθηναϊκού
Αλεξάνδρα Νίκα: Front row με τις κόρες του ζεύγους Τσάκου στο fashion show της Celia Kritharioti
Συνεργασία Ομίλου Antenna με το Πάντειο Πανεπιστήμιο στο πλαίσιο της στρατηγικής «Κοινωνικού Αντίκτυπου»
Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Μαζί στην παρουσίαση βιβλίου του Κώστα Καίσαρη
Ρονάλντο: Τίμησε την Τζορτζίνα με ένα Rolex €52.500 – Ωχριά μπροστά στο μονόπετρο αξίας €3 εκατ.
Αθηνά Ωνάση: Αγνώριστη στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι (φωτογραφίες)
Λαμπερή θεατρική βραδιά με χορηγό την Allwyn στο Μικρό Παλλάς – Ποιοι καλλιτέχνες έδωσαν το «παρών» στην παράσταση «Σε βλέπω»
INTELEXT: Ολοκλήρωσε την εξαγορά του Ομίλου New Media (iefimerida) – Στρατηγική συνεργασία και με τα Παραπολιτικά
Δήμητρα Κούστα: Με εντυπωσιακό γαλάζιο κοστούμι σε παρουσίαση βιβλίου