Το νέο «καυτό» ζευγάρι της πόλης αποτελούν η Λάουρα Νάργες και ο πρώην παίκτης του Survivor 3, Βασίλης Σίμος!
Η αγαπημένη παρουσιάστρια και επίσης πρώην παίκτρια του Survivor, μετά τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Μουρούτσο φαίνεται πως βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του γοητευτικού Βασίλη Σίμου.
Μάλιστα, στη δημοσιότητα ήρθαν οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες από δημόσια έξοδο, που πραγματοποίησαν σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, όπου εμφανίζονται φέτος το χειμώνα η Καίτη Γαρμπή και ο Γιώργος Σαμπάνης.
Την είδηση επιβεβαίωσε και ο καλός τους φίλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, μέσα από την ψυχαγωγική πρωινή εκπομπή του OPEN, «Έλα Χαμογέλα».
Η Λάουρα και ο Βασίλης είναι πράγματι μαζί και ερωτευμένοι, αποκαλύπτει ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος έχει ζήσει και εκείνος την εμπειρία της επιβίωσης στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο.
Ο Κωνσταντίνος πρόσθεσε ότι ο Βασίλης είναι πολύ καλό παιδί, αφού τον γνωρίζει μέσω του Γιάννη Σπαλιάρα, με τον οποίο είναι κολλητοί φίλοι.
Δείτε το βίντεο:




ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συρία: Οι καθολικές εκκλησίες στη Δαμασκό ακύρωσαν τις λιτανείες για την Κυριακή των Βαΐων
- Λίβανος: Θα προσφύγει στον ΟΗΕ για την ισραηλινή επίθεση με θύματα δημοσιογράφους
- Μαρινέλλα: Σίγησε η φωνή που έφερε την άνοιξη – Η ζωή της μεγάλης ντίβας
- Ιράκ: Διέταξε έρευνα μετά την επίθεση με drone στην κατοικία του προέδρου του ιρακινού Κουρδιστάν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.