• LIFE&STYLE

    Λαμπερές παρουσίες στον τελικό του Γουίμπλεντον

    • NewsRoom
    Brad Pitt

    Brad Pitt (ΑΠΕ-ΜΠΕ)


    Ο φανταστικός τελικός στο Γουίμπλεντον με τον θρίαμβο του Κάρλος Αλκαράθ (Carlos Alcaraz) προσέλκυσε διάσημες παρουσίες από όλο τον κόσμο.

    Το «παρών» έδωσαν ο πρίγκιπας της Ουαλίας, με την σύζυγό του και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους, Τζορτζ και Σάρλοτ καθώς και ο βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε.

    Carlos Alcaraz

    Ο βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε (ΑΠΕ-ΜΠΕ)
    Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με τα δυο του παιδιά (ΑΠΕ-ΜΠΕ)
    Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με τα δυο του παιδιά (ΑΠΕ-ΜΠΕ)
    Κέιτ Μίντλετον (ΑΠΕ-ΜΠΕ)
    Κέιτ Μίντλετον (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

    Ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) εθεάθη να κάθεται στις διάσημες κερκίδες του All England Lawn Tennis and Croquet Club ανάμεσα στον σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι (Guy Ritchie) και τον παραγωγό Τζέρεμι Κλάινερ (Jeremy Kleiner).

    Brad Pitt (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

    Brad Pitt

    Σημειώνεται ότι βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο για τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Apex» υποδυόμενος ένα βετεράνο οδηγό της F1 που επιστρέφει στην ενεργό δράση. Φορώντας ένα λεπτό πουλόβερ σε απόχρωση του γαλάζιου και γυαλιά ηλίου παρακολούθησε το μεγάλο τελικό με τον Ισπανό τενίστα να επικρατεί του Τζόκοβιτς με 3-2 σετ.

    Επίσης η διάσημη τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε (Ariana Grande), έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της στο «Wicked», Τζόναθαν Μπέιλυ (Jonathan Bailey). Η σταρ, ντυμένη casual, εθεάθη επίσης να συνομιλεί με τον ηθοποιό Άντριου Γκάρφιλντ (Andrew Garfield), ο οποίος καθόταν δίπλα της.

    Rachel Weisz - Daniel Craig

    Σύμφωνα με το ΕΤ, το φετινό τελικό τίμησαν μεταξύ άλλων o Ντάνιελ Κρεγκ (Daniel Craig) με την σύζυγό του Ρέιτσελ Βάις (Rachel Weisz), ο Χιου Τζάκμαν (Hugh Jackman), η Έμα Γουάτσον (Εmma Watson), ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Barbie» Ncuti Gatwa, ο ράπερ Stormzy, η Λίλι Τζέιμς (Lily James), ο Τομ Χίντλστον (Tom Hiddleston) και ο Νικ Τζόνας (Nick Jonas).

    Χιου Τζάκμαν
    Χιου Τζάκμαν (Πηγή: Twitter @RealHughJackman)

    Και η Δούκισσα Νομικού στον τελικό του Γουίμπλεντον

    Ανάμεσα στα λαμπερά «αστέρια» του Χόλυγουντ, στις κερκίδες του γηπέδου βρέθηκε και η Δούκισσα Νομικού.

    Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες, ενώ όπως έγραψε ήταν «Μοναδική εμπειρία».

    Διαβάστε επίσης:

    Τένις: Ο Κάρλος Αλκαράθ νίκησε τον Νόβακ Τζόκοβικ στον τελικό του Γουίμπλεντον

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023



    ΣΧΟΛΙΑ