array(0) {
}
        
    
Menu
0.57%
Τζίρος: 356.33 εκατ.

Πακιστάν: Φυλάκιση 17 ετών για τον πρώην πρωθυπουργό Ίμραν Χαν και τη σύζυγό του

Life & Style

Lady Gaga: «Βιάστηκα όταν ήμουν 19 ετών»

Comments

Η Lady Gaga παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην καταξιωμένη δημοσιογράφο Όπρα Γουίνφρεϊ, κατά την διάρκεια της οποία αποκάλυψε ότι βιάστηκε στην ηλικία των 19 ετών.

Το κεντρικό θέμα της συζήτησης μεταξύ των δύο γυναικών ήταν η ψυχική υγεία. Η «κουβέντα» τους κράτησε μια ώρα και οι δύο τους συζήτησαν τα πάντα, από την ινομυαλγία από την οποία πάσχει η Γκάγκα, μέχρι τη φημολογούμενη σχέση της με το Μπράντλεϊ Κούπερ.

Για την ασθένειά της, η τραγουδίστρια ανέφερε ότι ακόμα και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης «πονούσε από την κορυφή ως τα νύχια». Συνέχισε λέγοντας ότι κατά την άποψή της, μπορεί να θεραπευτεί με ψυχοθεραπεία. «Η ψυχική και πνευματική υγεία είναι ιατρικά θέματα και πρέπει να τα παίρνουμε στα σοβαρά», είπε στην Όπρα.

H 33χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι βιάστηκε από κάποιον τον οποίο ήξερε από τα παιδικά της χρόνια. «Βιάστηκα κατ’ επανάληψη όταν ήμουν 19 ετών και έτσι μου δημιουργήθηκε μετατραυματικό σύνδρομο επειδή δεν επεξεργάστηκα το τραύμα που προέκυψε από το βιασμό», είπε.

«Ξαφνικά έγινα σταρ και ταξίδευα σε όλον τον κόσμο και ζούσα σε δωμάτια ξενοδοχείων και δεν πρόλαβα να το επεξεργαστώ, να το δουλέψω και μετά, ξαφνικά, άρχισα να νοιώθω έναν τρομερό πόνο σε όλο μου το σώμα. Ήταν παρόμοιος πόνος με το πώς ένοιωσα όταν βιάστηκα», είπε στην Όπρα και συμπλήρωσε ότι κατά τη γνώμη της τα θέματα ψυχικής υγείας θα έπρεπε να διδάσκονται στα σχολεία.

https://www.youtube.com/watch?v=da3iA6-9jWc

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Λευτέρης Πανταζής
Κωνσταντίνος Αργυρός: Προς το παρόν δεν σκοπεύω να ασχοληθώ με την πολιτική
Άννα Βίσση: Γιόρτασε τα γενέθλιά της επί σκηνής με έκπληξη από τη Σοφία Καρβέλα και τα εγγόνια της (video)
Το empowerment του Ιβάν Σαββίδη, η ιταλική περιπέτεια του Κυριακού, η εμμονή Ζούλα στα ρομπότ, τι συμβαίνει με την ΕΦΣΥΝ του Μελισσανίδη και το «όχι» στη Eurovision
Σήλια Κριθαριώτη: Ντεμπούτο στο επίσημο πρόγραμμα εβδομάδας υψηλής ραπτικής Παρισιού τον Ιανουάριο
Αλεξάνδρα Νίκα: Το νέο της επαγγελματικό βήμα και οι συμβουλές του Αργυρού (video)
Γιώργος Μαζωνάκης: Αποθεώθηκε στην πρεμιέρα του – Όλα όσα έγιναν στη σκιά της καταγγελίας του 22χρονου (video)
Οι έξι ταινίες κορυφαίου στυλ που άλλαξαν για πάντα τη μόδα
Ιβάν Σαββίδης: Δεν πουλιέται το OPEN – Τι είπε για ΟΛΘ και ΠΑΟΚ
Έλενα Παπαρίζου: Στο κέντρο της Αθήνας για ψώνια μετά την περιπέτεια υγείας