• LIFE&STYLE

    Τους άφησε ξερούς… Τι απάντησε η βασίλισσα Ελισάβετ για την επόμενη μέρα του Brexit (video)

    • NewsRoom


    Ενώ όλοι αναρωτιούνται για το πως νιώθουν οι Βρετανοί πολίτες μετά το ιστορικό δημοψήφισμα, που τους έβγαλε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, από την άλλη πολλοί είναι αυτοί που πιθανότατα αναρωτήθηκαν για το πως νιώθει η βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ μετά το Brexit. Μάλλον σύμφωνα με την ίδια νιώθει ακόμη ζωντανή!

    Κατά την διάρκεια επίσκεψης της στο κάστρο Hillsborough, που βρίσκεται στην πόλη Belfast στην περιοχή της Βόρειας Ιρλανδίας, η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ έδωσε την δική της απάντηση. Συγκεκριμένα, σε ερώτηση του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Martin McGuinness, για το πως είναι, η ίδια τον αποστόμωσε λέγοντας “I’m still alive, anyway”. Το επικό σχόλιο έδωσε τροφή για διάφορα σχόλια, ενώ οι περισσότεροι υποστηρίζουν ότι επρόκειτο για ένα έξυπνο τρικ της βασίλισσας να σχολιάσει με τον δικό της μοναδικό τρόπο τα γεγονότα του Brexit.

    Φαίνεται πως η ίδια δεν σταμάτησε εκεί καθώς συμπλήρωσε την πρόταση στη συνέχεια, λέγοντας πως το τελευταίο διάστημα ήταν ιδιαιτέρως απασχολημένη, ενώ συμπλήρωσε, πως η αιτία της έντονης απασχόλησης της, ήταν ο εορτασμός δύο party γενεθλίων.

    Απολαύστε την αποστομωτική απάντηση της βασίλισσας στο video παρακάτω:

    https://www.youtube.com/watch?v=zKgnu9pqWc8

    Διαβάστε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/to-instagram-mpori-na-kani-tous-pelates-sas-pio-charoumenous/56636

    Δείτε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/article-eonio-erotima-giati-antres-plironoun-gia-sex/56630



    ΣΧΟΛΙΑ