• LIFE&STYLE

    Kylie & Kendall Jenner: τώρα και σχεδιάστριες αξεσουάρ


    Προσέξτε Mary-Kate και Ashley Olsen. Οι αδελφές  Kylie και Kendall Jenner ήρθαν για να μείνουν και απειλούν το πιο γνωστό δίδυμο της μόδας. Και η μάχη δεν δίνεται στην πασαρέλα, αλλά στα καταστήματα. Μετά από 3 επιτυχημένες συνεργασίες, οι Kylie και Kendall Jenner αποτελούν τη νέα υπολογίσιμη δύναμη στο βιομηχανία της μόδας.

    Η συλλογή με τα bikinis τους, για λογαριασμό της γνωστής αλυσίδας Topshop, είχε τεράστια επιτυχία. Συνεργάστηκαν, επίσης, με τις φίρμες Neiman Marcus και PacSun, σχεδιάζοντας αποκλειστικές σειρές ρούχων και παπουτσιών. Τα νεότερα μέλη της οικογένειας Kardashian – Jenner κάνουν το επόμενο βήμα στη βιομηχανία της μόδας. Τον Αύγουστο, λοιπόν, αναμένεται να κυκλοφορήσουν μια νέα σειρά με τσάντες. Η κολεξιόν είναι ένα μείγμα της εκκεντρικότητας της Kylie και της θηλυκότητας της Kendall, συνεπώς όπως φαντάζεστε θα υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων. Δερμάτινα backpacks, oversized φάκελοι, ακόμα και μπρελόκ, εμπνευσμένα από τα Fendi. Μπορείτε να βρείτε ό,τι τσάντα φαντάζεστε, σε πολλά χρώματα, σε διαφορετικές υφές.

    kylie- kendall

    Η σειρά αυτή, που θα λανσαριστεί τον Αύγουστο, έχει αρκετά κοινά στοιχεία με την ready–to–wear κολεξιόν ρούχων και παπουτσιών των δυο αδελφών: καθαρά και σοφιστικέ σχέδια, με νεανικές και παιχνιδιάρικες νότες. Η ίδια η Kylie δήλωσε: “Μ’αρέσει πολύ που παίξαμε με τα μεγέθη, από mini σε πολύ μεγάλες τσάντες. Δημιουργήσαμε τσάντες καλής ποιότητας, λειτουργικές και εύκολες στη χρήση, χωρίς να στερούνται καθόλου ομορφιάς και design. Κάθε σχέδιο είναι από μόνο του ένα statement κομμάτι.”

    Το δίδυμο αυτό φαίνεται πως θέλει να γίνει γνωστό, για κάτι άλλο πέρα από τα σκάνδαλα, τις προκλητικές εμφανίσεις και το τηλεοπτικό τους reality, Keeping up with the Kardashians. Όλα τα μέλη της οικογένειας έχουν κάνει επιχειρηματικές κινήσεις, που τους επιφέρουν έσοδα πολλών εκατομμυρίων. Οι Kim, Kourtney και Khloe έχουν τη δική τους σειρά ρούχων, ονόματι  D.A.S.H, που έχει μάλιστα και το δικό της τηλεοπτικό reality, που ακολουθεί τις υπαλλήλους της εταιρείας τόσο στο χώρο εργασίας, όσο και στις προσωπικές τους ζωές. Η Khloe, την Πέμπτη, με μια φωτογραφία στο Instagram, ανήγγειλε το λανσάρισμα της δική της, ανεξάρτητης demin σειράς.

    Jean από τη denim σειρά της Khloe Kardashian
    Jean από τη denim σειρά της Khloe Kardashian

    Πριν λίγες μέρες, η Kim Kardashian φωτογραφίθηκε για το νέο εξώφυλλο του περιοδικού Forbes, που είναι αφιερωμένο στους μεγιστάνες της κινητής τηλεφωνίας, αφού κατάφερε να κερδίσει 45 εκατομμύρια δολάρια, από το παιχνίδι που η ίδια έχει σχεδιάσει.

    Παρακάτω, υπάρχουν φωτογραφίες των νέων δημιουργιών των Kylie και Kendall Jenner.

    Kendall-kylie bags
    Brook Mini Leather Tote, 263£
    Sloane Mini Leather Backpack, 200.02£
    Sloane Mini Leather Backpack, 200£
    Kendall-kylie bags2
    Baxter Leather Crossbody Bag, 156£
    Bodino Leather&Calf Hair Crossbody Bag, 236,02£
    Bodino Leather&Calf Hair Crossbody Bag, 236£
    Kendall-kylie bags5
    Koenji Leather Backpack, 295£
    Kendall-kylie bags4
    Charms, 96£

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/ta-12-pio-entiposiaka-yacht-tou-kosmou/61250



    ΣΧΟΛΙΑ