• LIFE&STYLE

    Κριστίν Τέιγκεν και Τζον Λέτζεντ περιμένουν το τρίτο τους παιδί

    • NewsRoom
    Κριστίν Τέιγκεν - Τζον Λέτζεντ

    Κριστίν Τέιγκεν – Τζον Λέτζεντ


    Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, η Κριστίν Τέιγκεν και ο Τζον Λέτζεντ πρόκειται να γίνουν γονείς για τρίτη φορά.

    Η Αμερικανίδα μοντέλο Κριστίν Τέιγκεν (Chrissy Teigen) και ο σύζυγός της τραγουδιστής Τζον Λέτζεντ (John Legend) περιμένουν το τρίτο τους παιδί σχεδόν δύο χρόνια ύστερα από μία άτυχη εγκυμοσύνη.

    Το μοντέλο το ανακοίνωσε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, με δύο φωτογραφίες γράφοντας ότι η «χαρά γέμισε ξανά το σπίτι και τις καρδιές μας» ύστερα από μια αποβολή το 2020.

    «Έχουμε άλλο ένα που έρχεται», συνέχισε το μοντέλο και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής όπου δεν έκρυψε ότι είναι πολύ νευρική για την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen)

    «Σε κάθε ραντεβού έλεγα στον εαυτό μου: «Εντάξει, αν είναι υγιές θα το ανακοινώσω», αλλά μετά έπαιρνα μια βαθιά ανάσα για να ακούσω έναν καρδιακό παλμό και αποφάσιζα ότι ήμουν πολύ νευρική ακόμα», έγραψε.

    Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2013 και έχει δύο παιδιά, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2020, το μοντέλο ανακοίνωσε την απώλεια του γιου της, στον 5ο μήνα μίας δύσκολης εγκυμοσύνης που είχε.

    Διαβάστε επίσης:

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

    Joker 2: Τον Οκτώβριο του 2024 η πρεμιέρα της ταινίας στους κινηματογράφους



    ΣΧΟΛΙΑ