• LIFE&STYLE

    Κριστιάνο Ρονάλντο: Το εξωφρενικό ποσό που εισπράττει για κάθε ποστ στο Instagram

    κριστιανο ροναλντο

    Κριστιάνο Ρονάλντο


    Ιλιγγιώδες το ποσό που λαμβάνει για κάθε ανάρτηση ο Ρονάλντο

    Είναι γνωστό ότι οι influencers βγάζουν τα χρήματά τους μέσα από αναρτήσεις που κάνουν στο Instagram και γενικότερα στα social media.

    Τα χρηματικά ποσά είναι μεγάλα, ωστόσο τι ισχύει για διάσημες προσωπικότητες που είναι γνωστές στο ευρύτερο κοινό είτε μέσα από τον αθλητισμό είτε μέσα από τον χώρο της showbiz;

    Ένας από τους πιο γνωστούς και περιζήτητους celebrity είναι αδιαμφισβήτητα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος όταν βρίσκεται εκτός γηπέδων, «παίζει μπάλα» στο χώρο της διαφήμισης.

    Εκτός από τις μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες γνωστών brand, στις οποίες πρωταγωνιστεί κατά καιρούς, ο Ρονάλντο κάνει διαφημίσεις προϊόντων και μέσω Instagram.

    Βέβαια, η διαφήμιση γίνεται πάντα με κάποιο σημαντικό αντίτιμο.

    View this post on Instagram

    Recovery session ❄️💪🏻

    A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

    Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζει το hopperhq, ο άσος του ποδοσφαίρου λαμβάνει κατά μέσο όρο το ιλιγγιώδες ποσό των 874.461 ευρώ για κάθε ανάρτηση που ανεβάζει προκειμένου να διαφημίσει κάποιο προϊόν στο λογαριασμό του στο Instagram.

    Τον Πορτογάλο ακολουθούν αυτή τη στιγμή περισσότεροι από 176 εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο με αποτέλεσμα το reach του, αλλά και η επιρροή του να είναι πραγματικά μεγάλα.

    Επόμενος στη λίστα με τους αθλητές είναι ο Νεϊμάρ με 647.417 ευρώ για κάθε φωτογραφία και τρίτος ο Λιονέλ Μέσι με 581.061.

    Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο ΛεΜπρον Τζέιμς.

    View this post on Instagram

    Love this feeling ⚽💪🏼 #finoallafine

    A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on



    ΣΧΟΛΙΑ