ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε εξέταση για τον νέο κορονοϊό, COVID-19 υποβλήθηκε η βασίλισσα Λετίθια και ο βασιλιάς Φελίπε της Ισπανίας, μετά από την επαφή που είχε η πρώτη με επιβεβαιωμένο κρούσμα από το κυβερνητικό επιτελείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες της βρετανικής Daily Mail, τόσο η Λετίθια όσο και ο Φελίπε βγήκαν αρνητικοί στο τεστ.
Οι δύο μονάρχες υποβλήθηκαν σε τεστ, καθώς η Λετίθια την περασμένη Παρασκευή ήρθε σε στενή επαφή με την υπουργό Ιρένε Μοντέρο, την οποία και χαιρέτησε με χειραψία και ένα φιλί στο μάγουλο.
Η υπουργός αποτελεί το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στην κυβέρνηση της Ισπανίας και έχει τεθεί σε καραντίνα μαζί με τον σύζυγό της, Πέδρο Ιγκλέσιας.
Στο μεταξύ, συναγερμός έχει σημάνει στη Μαδρίτη, όπου τα κρούσματα αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρυσός: Άνοδος καθώς εξασθενούν οι προσδοκίες για αύξηση επιτοκίων από τη Fed
- Ελληνική αγορά εστίασης: Τα deals αλλάζουν τον χάρτη, οι προκλήσεις παραμένουν
- EKT: Οι ελληνικές τράπεζες προσφέρουν στεγαστικά δάνεια με χαμηλότερα επιτόκια από την ευρωζώνη
- Στο Ουζμπεκιστάν: Ένα αρχαίο ελληνικό στρατόπεδο 2.000 ετών στα βάθη της Ασίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.