• LIFE&STYLE

    Το κορίτσι και το άλογο: Η Kendall Jenner περνάει ξέγνοιαστες στιγμές κάνοντας ιππασία

    kendall jenner


    Η Kendall Jenner κέντρισε για ακόμα μια φορά τα βλέμματα, σε μια ανορθόδοξη εμφάνιση. Το διάσημο μοντέλο ήθελε από μικρή ηλικία να ασχοληθεί με την ιππασία. Και μπορεί το όνειρό της να μην έγινε ποτέ πραγματικότητα, όμως, η Kendall με κάθε ευκαιρία εξασκεί το αγαπημένο της άθλημα. Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, το όμορφο μοντέλο εθεάθη σε παραλία των Turks and Caicos, να κάνει ιππασία. Η ίδια, εκτός από υπέρμαχος του κινήματος Free the Nipple, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα ζώα και το δείχνει.

    Οι παρακάτω φωτογραφίες μοιάζουν σα να είναι βγαλμένες από ταινία και η Kendall, με αυτοπεποίθηση επαγγελματία, δαμάζει τα κύματα, με το άλογό της. Φορώντας ένα μικροσκοπικό καυτό σορτς, μαύρο strapless μαγιό και άσπρα sneakers, το μοντέλο απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στα νησιά Turks and Caicos. Βέβαια, το ντύσιμό της παραξένεψε λίγο τους λουόμενους, αφού τα αθλητικά παπούτσια της δεν ήταν και ιδανική επιλογή.

    Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Κendall Jenner είχε δηλώσει: “Έκανα ιππασία από τα 10 μου χρόνια και έτσι πάντα πίστευα ότι θα γίνω επαγγελματίας ιππέας. Σκεφτόμουν, επίσης, σοβαρά το ενδεχόμενο να γίνω κτηνίατρος. Μάλιστα, έπαιζα και αντίστοιχα video games.”

    Το μοντέλο βρέθηκε στα νησιά Turks and Caicos με φίλους της, για τα γενέθλια της αδερφής της, Kylie. Μαζί τους ήταν και το μοντέλο Hailey Baldwin. Οι διακοπές τους ήταν ονειρικές και οι αδερφές Jenner έκαναν ιππασία και jet ski στα καταγάλανα νερά του νησιού. Όμως, ένα άσχημο περιστατικό χάλασε για λίγο την ηρεμία, αφού το βράδυ της Κυριακής η τοπική αστυνομία συνέλαβε έναν stalker που παρακολουθούσε τις δυο stars και την παρέα τους. Τα κορίτσια, βέβαια, δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν να απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές. Τα social media των καλεσμένων της Kylie πλημμύρισαν από φωτογραφίες.

    kendall jenner kendall jenner kendall jenner kendall jenner kendall jenner kendall jenner kendall jenner kendall jenner kendall jenner kendall jenner kendall jenner kendall jenner kendall jenner kendall jenner

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/kylie-kendall-jenner-tora-ke-schediastries-axesouar/61317

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/free-nipple-ke-ennoi-kendall-jenner-see-forema/66280



    ΣΧΟΛΙΑ