• LIFE&STYLE

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποιο τραγούδι αφιέρωσε στη Ναταλία Γερμανού

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Γρηγόρης Αρναούτογλου


    Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2Night Show, το βράδυ της Τετάρτης.

    Η ξανθιά παρουσιάστρια, που φέτος συμμετέχει στο μουσικό τάλεντ σόου Just the 2 of Us μίλησε για την περίοδο της καραντίνας, την εκπομπή-έκπληξη που επιθυμεί να κάνει, ενώ αφιέρωσε τραγούδια σε πρόσωπα που της ζήτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

    Φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα που τόνιζε το πλούσιο ντεκολτέ της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δήλωσε πως πέρασε ευχάριστα την καραντίνα και την βοήθησε να έρθει πιο κοντά με τους γείτονές της.

    Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, για πρώτη φορά της δόθηκε η ευκαιρία να περάσει αρκετό χρόνο στην κουζίνα και κέρασε ολόκληρη την πολυκατοικία κέικ που έφτιαξε με τα χεράκια της.

    Με χιούμορ δήλωσε χαρακτηριστικά:

    «Πήγα να ‘ξεκάνω’ όλη την πολυκατοικία μια φορά. Λέω θα χτυπήσω σε όλα τα κουδούνια να δώσω κέικ και ό,τι γίνει»!

    Με αφορμή την γιορτή της, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της χάρισε ένα χρυσό μικρόφωνο.

    «Είμαι ντροπαλή. Δεν μου αρέσει να ζητάω πράγματα. Δεν μου αρέσει να με ρωτάνε τι θέλω για δώρο. Είναι το χειρότερό μου», δήλωσε η ίδια σε σχετική ερώτηση για το αν της αρέσει να ζητάει δώρα.

    Όσο για το ποια εκπομπή θα ήθελε να παρουσιάσει, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δήλωσε:

    «Θα ήθελα να κάνω κάτι με μαγειρική. Θεωρώ ότι έχω μια άλλη εμπειρία. Μου αρέσει να έχω ένα συγκεκριμένο αντικείμενο, ένα συγκεκριμένο format και θα ήθελα μια εκπομπή σε αυτόν τον τομέα».

    Και εξήγησε ότι από κάποιον μη επαγγελματία σεφ μια εκπομπή μαγειρικής θα είχε διαφορετικό ύφος: «Έχει πλάκα γιατί εγώ δεν ξέρω πολύ καλά από μαγειρική. Είναι αστείο γιατί με πολλά πράγματα ήρθα για πρώτη φορά σε επαφή στην καραντίνα».

    Όταν ο παρουσιαστής της ζήτησε να αφιερώσει ένα κομμάτι σε διάφορους διάσημους πολιτικούς και celebrities, η Σπυροπούλου είπε για την Ναταλία Γερμανού:

    «Έχει γράψει ένα τραγούδι που όταν την πρωτογνώρισα της είχα πει ‘πεθαίνω γι’ αυτό το τραγούδι’. Είναι του Αντώνη Ρέμου, ‘Μόνο μην μου πεις πως μ’αγαπάς’. Όταν τα λέγαμε τότε, της είπα, τι τραγουδάρες έχεις γράψει!».

    Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφέρθηκε και σε ανθρώπους από εκπομπές που άλλα της έλεγαν στο τηλέφωνο και στο τέλος άλλα έκαναν:

    «Είχα σκεφτεί να ηχογραφήσω κάποιους ανθρώπους στο τηλέφωνο. Επειδή πολλοί μου στέλνουν πολλά ηχητικά και βγαίνουν και λένε άλλα στην τηλεόραση, δεν μιλάω για τους φίλους μου, αλλά λέω μήπως πρέπει να πάω σε μια εκπομπή να τα βάζω;

    Έχουν γίνει χίλια δυο! Δηλαδή ‘θα έρθεις στην εκπομπή;’, με μήνυμα, ‘ναι, είχαμε πει προτεραιότητα ο… Γρηγόρης’, άλλη απάντηση. Και μετά στην τηλεόραση άλλη τοποθέτηση».

    Στο τέλος της συνέντευξης, μάλιστα, αναφέρθηκε σε μια γκάφα που έκανε ενώ προσπαθούσε να φτιάξει τσίζκεικ. Ζήτησε βοήθεια από τους followers της στο Instagram και όλοι την συμβούλευσαν να προσθέσει μέσα στο μείγμα της ζελατίνη.

    Εκείνη, όμως, δεν ήξερε ότι υπάρχει τέτοιο υλικό ζαχαροπλαστικής και απλά πήρε μια μεμβράνη, τύλιξε το γλυκό και το έβαλε στην κατάψυξη. Αργότερα, κατάλαβε το λάθος της και γέλασε.

    Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη:



    ΣΧΟΛΙΑ