• LIFE&STYLE

    Κόμπι Μπράιαντ: Τι ανέβασαν στο Instagram του για πρώτη φορά μετά το θάνατό του

    • NewsRoom

    Κόμπι Μπράιαντ


    Κίνηση στο λογαριασμό στο Instagram του Κόμπι Μπράιαντ για πρώτη φορά, μετά τον θάνατό του, έγινε χθες, με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του με τίτλο «The Wizenard Series».

    Οι διαχειριστές του λογαριασμού, που απαριθμεί περισσότερους από 21 εκατομμύρια followers, ανέβασαν ένα βίντεο με το πρόμο του βιβλίου που έγραψε ο Κόμπι Μπράιαντ μαζί με τον Ουέσλι Κινγκ.

    Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι το πρώτο από σειρά βιβλίων που θα εκδοθούν και έχει ως κύριο θέμα την αγάπη του ίδιου του Κόμπι Μπράιαντ για το μπάσκετ, μαζί με ένα μείγμα από μαθήματα ζωής για τα παιδιά και τον κόσμο των σπορ, καθώς και μία ατμόσφαιρα… Χάρι Πότερ, όπως περιγράφεται.

    Τα σχόλια στο post είναι απενεργοποιημένα, ωστόσο έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής περισσότερα από 1,6 εκατομμύρια likes.

    Τελευταία φορά που ο θρύλος του NBA είχε ανεβάσει κάτι στο Instagram, πριν τον σοκαριστικό θάνατό του, ήταν στις 26 Ιανουαρίου. Πρόκειται για μια φωτογραφία του μαζί με τον Λεμπρον Τζέιμς, ο οποίος τον είχε προσπεράσει σε πόντους στο NBA.

    Το γεγονός συνέβη μόλις δύο 24ωρα πριν χάσει την ζωή του από την πτώση του ελικοπτέρου του, μαζί με την κόρη του, Τζίτζι και άλλα επτά άτομα.



    ΣΧΟΛΙΑ