• LIFE&STYLE

    Κολάζει και … αγγέλους η 50άρα Βίκυ Κουλιανού!

    • NewsRoom


    Τι κι αν κλείνει τα 50! Με μια φωτογραφία που… πυρώνει το βράχο η Βίκυ Κουλιανού αποκαλύπτει το απίστευτο κορμί της στους θαυμαστές της στο Instagram, κάνοντας  ταυτόχρονα δυναμικό come-back στο χώρο της showbiz.

    H μούσα πολλών κορυφαίων σχεδιαστών μόδας απολαμβάνει τον ελληνικό ήλιο ξαπλωμένη σε ένα βράχο με φόντο τα γαλαζοπράσινα νερά της θάλασσας και το μόνο που καλύπτει το αψεγάδιαστο κορμί είναι ένα super sexy μαγιό.

    Από τα πιο αγαπημένα μοντέλα του παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή μόδας Roberto Cavalli, η Βίκυ Κουλιανού διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο τις ομορφιές της χώρας μας με μια σειρά από hastags κάτω από τη φωτογραφία της και αποδεικνύει γιατί θεωρείται ακόμα μία από τις ομορφότερες Ελληνίδες που πέρασαν ποτέ από τις διεθνείς πασαρέλες.

    Η Βίκυ Κουλιανού συνεχώς ανεβάζει φωτογραφίες, οι οποίες μαρτυρούν  πόσο όμορφα περνάει στις καλοκαιρινές της διακοπές της. Η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξη της έχει ομολογήσει τα μυστικά ομορφιάς και σωματικής της ευεξίας: Η λέξη δίαιτα δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο της, αλλά είναι ιδιαίτερα προσεκτική με τη διατροφή της. Μεγάλη της αγάπη το γυμναστήριο και οι συνεχείς προπονήσεις. Ένα στιγμιότυπο από την προπόνηση της μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

    Η ίδια εκτός από μοντέλο, ήταν και σχεδιάστρια ρούχων και με αυτόν τον τρόπο παρέμενε στον χώρο της μόδας. Αποκάλυψε επίσης τον λόγο για τον οποίο η ίδια σταμάτησε να   σταμάτησε να εμφανίζεται στις πασαρέλες. ”Η μόδα είναι όλη μου η ζωή” Αν μου έλεγε  λέει η ίδια, αλλά η αδυναμία και η αγάπη της για την ηθοποιία, την έκαναν να παρατήσει τον χώρο του modeling.

    https://www.instagram.com/p/BBjMM-Oq8oQ/?taken-by=vicky_koulianoy

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/rigi-stis-paralies-prokali-super-sexy-magio-pou-kani-thrafsi-sto-exoteriko-pics/66290



    ΣΧΟΛΙΑ