Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Στη Μύκονο βρέθηκε η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, όπου συναντήθηκε με τον ηθοποιό Λουσιέν Λαβίσκουντ της επιτυχημένης σειράς Emily in Paris.

Εδώ και μία εβδομάδα, οι πρωταγωνιστές της διάσημης σειράς του Netflix βρίσκονται στο νησί των Ανέμων, όπου πραγματοποιούν μέρος των γυρισμάτων για τα νέα επεισόδια της 6ης και τελευταίας σεζόν της σειράς.

1

Μάλιστα, η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ συναντήθηκε με τον Βρετανό πρωταγωνιστή Λουσιέν Λαβίσκουντ, με τον οποίο πόζαρε για φωτογραφίες.

Σούλα Λιάκου, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ και Λουσιέν Λαβίσκουντ
Σούλα Λιάκου, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ και Λουσιέν Λαβίσκουντ
Σούλα Λιάκου, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ και Λουσιέν Λαβίσκουντ
Σούλα Λιάκου, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ και Λουσιέν Λαβίσκουντ / @soulaliakou
@soulaliakou

Τη Δευτέρα, η Αμερικανίδα πρέσβης εμφανίστηκε στον Γιαλό αλλά και στο δημαρχιακό μέγαρο Μυκόνου, όπου την υποδέχθηκαν τοπικές αρχές, σε μια επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στη Μύκονο
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στη Μύκονο

Θυμίζουμε ότι η Λίλι Κόλινς ανακοίνωσε το τέλος του Emily in Paris με μία ανάρτησή της στα social media από τη Μύκονο.

Διαβάστε επίσης:

Emily in Paris: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα στη Μύκονο – Δείτε πλάνα

Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ στη Μύκονο: Η βόλτα στον Γιαλό, η ανθοδέσμη, ο πελεκάνος και οι selfies

Final Four: Στο T-Center η Κίμπερλι Γκιλφόιλ για τον ημιτελικό Ολυμπιακός–Φενέρμπαχτσε