ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Να ανανεώσει την εικόνα της επιχειρεί η νέα πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αθήνα, Κίμπερλι Γκιλφόιλ, παρά την καθυστέρηση της ψηφοφορίας στη Γερουσία για την επισημοποίηση του διορισμού της.
Με ένα άκρως θηλυκό outfit και επιλέγοντας κομμάτια γνωστών oίκων mόδας, η κυρία Γκιλφόιλ προχώρησε σε νέα ανάρτηση στο προφίλ της, καθώς πληθαίνουν τα δημοσιεύματα εντός και εκτός ΗΠΑ για το ανανεωμένο λουκ της.
Σε μια χρονική περίοδο που το τοπίο, ως προς το χρόνο έλευσής της στην Αθήνα, παραμένει «θολό» με δεδομένο ότι οι εργασίες του Κογκρέσου ολοκληρώθηκαν χθες λόγω θερινών διακοπών και χωρίς να δοθεί η έγκριση για το διορισμό 140 νέων αξιωματούχων της διοίκησης Τραμπ, ανάμεσα στους οποίους και η Κίμπερλι Γκιλφόιλ.
Δείτε την ανάρτησή της:
Διαβάστε επίσης:
ΗΠΑ: Μπλόκο των Δημοκρατικών σε Γκιλφόιλ και άλλους 130 υποψηφίους
Μαριέττα Χρουσαλά-Λέων Πατίτσας: Ποιοτικός χρόνος στη Μύκονο με τα παιδιά τους
Σάνεν Ντόχερτι: Πωλείται το σπίτι της στο Μαλιμπού ένα χρόνο μετά τον θάνατό της
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιερουσαλήμ: Αστυνομικοί επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους – Τραυματίας παραγωγός του CNN
- Κεφαλογιάννης για αντιπυρική περίοδο: Ο καθαρισμός οικοπέδων είναι ένα από τα βασικά εργαλεία πρόληψης
- Καρδίτσα: Άγριο έγκλημα τραγουδιστή, προσήχθη ο ιδιοκτήτης του σπιτιού
- Metlen: Ψηλά θέτουν τον πήχη Berenberg και Pantelakis-Το «σοκ» του 2025 είναι πίσω μας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.