Η Καίτη Γαρμπή και ο Αντώνης Ρέμος παρουσιάζουν τo «Κιβωτός» σε ένα μοναδικό ντουέτο, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum!
Εν μέσω των ιδιαίτερων συνθηκών λόγω του κορονοϊού, το ντουέτο αφιερώνεται στους γονείς όλων μας και το music video φτιάχτηκε με τη συμβολή του κοινού, ενώ τα έσοδα θα δοθούν στον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού Κιβωτός Του Κόσμου.
Το τραγούδι, σε μουσική και στίχους του Φοίβου, κυκλοφόρησε το 1997, στο πολυπλατινένιο album «Ευαισθησίες» της Καίτης Γαρμπή και έκτοτε παραμένει ένα από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά κομμάτια της ελληνικής δισκογραφίας.
Το music video δημιουργήθηκε μέσα από μία πρωτότυπη καμπάνια, με την συμμετοχή του κόσμου, που έστειλε φωτογραφίες των γονιών του, δημιουργώντας ένα υπέροχο μωσαϊκό συναισθημάτων και κάνοντας το ντουέτο «Κιβωτός» τη μελωδική κιβωτό όλων μας!
Δείτε το συγκινητικό video clip :
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Με την πλάτη στον τοίχο ο ΚΜ και οι εκλογές του Οκτώβρη, τα hot μυστικά σε ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΤΙTAN, METLEN, AKTOR, ΑΒΑΞ και ΕΥΡΩΠΗ, τι συμβαίνει (πάλι) με τα ΕΑΣ, το ΟΧΙ της Κούστα σε συνέργειες στο Αθηνών Αρένα, και η εκπληκτική Ειρήνη Βαρδινογιάννη
- 10 + 1 αλλαγές σε συντάξεις, εισφορές και φόρους φέρνει το 2026
- Πώς απαντά η κυβέρνηση στους αγρότες μετά τα Μάλγαρα – Τι συζητήθηκε σε κλειστή σύσκεψη στο Μαξίμου
- O σκοτωμός για τον Μαδούρο, η μπριζόλα των 1.000 δολαρίων, το φιάσκο με το FIR, γιατί πήγε Φλώρινα ο Παπασταύρου και ο υπουργός… lame duck