• LIFE&STYLE

    Η Kendall Jenner των Kardashians αποκαλύπτει τι πρέπει να κάνει ένας άντρας για να την αποκτήσει! (+pics)

    • NewsRoom
    Kendall


    Η Kendall Jenner Nicole, 21 ετών αποτελεί πρότυπο μόδας, καθώς ασκεί μεγάλη επιρροή σε πολλές γυναίκες στον κόσμο μέσα από τα social media αλλά και τα μέσα ενημέρωσης. Η ίδια έγινε γνώστη στο ευρύτερο κοινό, μέσα από τις εμφανίσεις της στο κανάλι E!, στο reality show “Keeping Up with the Kardashians”, καθώς είναι η ετεροθαλής αδερφή της γνωστής τηλεπερσόνα Kim Kardshian West. 

    kardas

    Αφού έκανε αρκετές φωτογραφίσεις και διαφημιστικά για διάφορα περιοδικά και οίκους μόδας, η καριέρα της ως μοντέλο απογειώθηκε κατά την διάρκεια του 2014-2015, αφού στην Εβδομάδα Μόδας  περπάτησε για υψηλούς σχεδιαστές μόδας στη Νέα Υόρκη, το Μιλάνο και το Παρίσι. Η Jenner έχει κάνει πολλαπλά editorials, περπάτησε για την γνωστή εταιρία εσωρούχων Victoria Secret, και αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο για τις διαφημιστικές καμπάνιες της Estée Lauder. Ακόμη η Jenner έκανε το ντεμπούτο της στο Νο 16 για το 2015 λίστα του περιοδικού Forbes ως ένα από τα κορυφαία μοντέλα κερδίζοντας, εκτιμώμενο ετήσιο εισόδημα 4 εκατ. δολ. 

    kendall-jenner-victorias-secret-fashion-show-2015

     Jenner
    Το μοντέλο, Kendall Jenner, περπατάει στην πασαρέλα της Victoria’s Secret Fashion Show.

    Εκτός από πρότυπο πολλών γυναικών αποτελεί και πόλο έλξης για πολλούς άντρες. Η ίδια  αποκαλύπτει στην ιστοσελίδα της, την μοναδική κίνηση που πρέπει να κάνει ένας άντρας για να την κερδίσει… και είναι κυρίως θέμα “κυνηγητού”.

    Όπως η ίδια υποστηρίζει, αν ένας άντρας θελήσει να βγει μαζί της τότε θα πρέπει να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια, διαφορετικά δεν θα τα καταφέρει. Το 21χρονο μοντέλο έγραψε: “Δεν είναι ότι φοβάμαι να ζητήσω από έναν άντρα να βγούμε ή να του δείξω του ότι μου αρέσει, αλλά προτιμώ να με διεκδικήσει ο ίδιος. “Αδιαμφισβήτητα προτιμώ το κυνηγητό και το συναίσθημα ότι ο άλλος με θέλει”.

     jenner

    Ύστερα συνέχισε γράφοντας πως “με τον τρόπο που σκέφτομαι εγώ αν ένας άντρας δεν πρόκειται να καταβάλει την ‘απαιτούμενη’ προσπάθεια για να μου ζητήσει να βγούμε, τότε η σχέση πιθανώς να μην λειτουργήσει”.

    Η Kendall συμπλήρωσε στην δήλωση της ότι μπορεί να ακουστεί κάπως “old-fashioned” αλλά αυτό είναι που θέλει η ίδια από έναν άντρα.

    kendaal
    Harry Styles, Άγγλος τραγουδιστής, μέλος του συγκροτήματος One Direction

    Ανά διαστήματα το μοντέλο έχει βγει με περιζήτητους άντρες της δημοσιότητας συμπεριλαμβανομένων, τον Harry Styles, τον μπασκετμπολίστα Jordan Clarkson και τον rapper ASAP Rocky.

    Ωστόσο, παρά τις δηλώσεις της, για το τι ψάχνει σε έναν άντρα, ο rapper Tyler The Creator δήλωσε ότι στην Kendall δεν αρέσουν καθόλου οι άντρες αφήνοντας αιχμές για την “τρυφερή” της σχέση με την Cara Delevingne, ενώ η ίδια του απάντησε μέσω Twitter “προφανώς βγαίνουμε”.

    KendallCara-621043

    Δείτε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/koritsi-ke-alogo-kendall-jenner-pernai-xegniastes-stigmes-kanontas-ippasia/67586

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/kayla-garney-24chroni-xanthia-sexovomva-pou-palevi-aligatores/68799



    ΣΧΟΛΙΑ