• LIFE&STYLE

    Κέιτ Μίντλετον-Μέγκαν Μαρκλ: Όλα όσα έγιναν στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά από καιρό

    • NewsRoom

    Σε διαφορετικά μπαλκόνια


    Όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω στην Κέιτ Μίντλετον και την Μέγκαν Μαρκλ ήταν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, καθώς οι Δούκισσες βρέθηκαν για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό μαζί στην ίδια εκδήλωση.

    Ντυμένες στα μαύρα, οι δύο γαλαζοαίματες κυρίες της Μεγάλης Βρετανίας στάθηκαν στο πλευρό των συζύγων τους στην ετήσια τελετή απόδοσης τιμών στους πεσόντες και τους ήρωες του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

    Μετά την παραδοχή για ρίξη στις σχέσεις των δύο βασιλικών οικογενειών, η Κέιτ Μίντλετον παρακολούθησε την τελετή δίπλα στην βασίλισσα Ελισάβετ και την Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, ενώ η Μέγκαν Μαρκλ βρέθηκε στο διπλανό μπαλκόνι δίπλα στην Σοφία, Κόμισσα του Ουέσσεξ.

    Τα στεφάνια για τους πεσόντες του πολέμου κατέθεσαν οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι, αλλά και ο πρίγκιπας Κάρολος εκ μέρους της βασίλισσας.

    Τα δύο ζευγάρια έφτασαν ξεχωριστά στο χώρο, ενώ δεν φωτογραφήθηκαν μαζί. Το γεγονός δικαιολογείται, καθώς σύμφωνα με το πρωτόκολλο οι βασιλείς φτάνουν κατά σειρά προτεραιότητας.

    Αξιωματούχοι του Παλατιού υποστηρίζουν, όπως σημειώνει η Daily Mail, ότι δεν υπάρχει κάτι το ασυνήθιστο στις θέσεις που κάθισαν τα ζευγάρια. Όπως επισημαίνουν, στις ίδιες θέσεις κάθισαν και πέρσι.

    Πάντως, τόσο η Κέιτ Μίντλετον όσο και η Μέγκαν Μαρκλ έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις άκρως κομψές εμφανίσεις τους.

    Η Δούκισσα της Κορνουάλης, η Βασίλισσα της Αγγλίας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ

    Από την μία, η Κέιτ επέλεξε ένα coat dress από το αγαπημένο της luxury οίκο μόδας Alexander McQueen, με military λεπτομέρειες, κάτι που ταιριάζει γάντι στην περίσταση. Τα εντυπωσιακά μαργαριταρένια σκουλαρίκια της είναι από τη συλλογή της βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ φόρεσε και ένα βελούδινο καπέλο με βέλο.

    Κέιτ Μίντλετον

    Από την άλλη, η Μέγκαν φόρεσε ένα μαύρο μάλλινο παλτό από Stella McCartney αξίας περίπου 1.790 ευρώ με μία παπαρούνα στο πέτο της. Φρόντισε να φορέσει, επίσης, ένα μαύρο καπέλο, αλλά περισσότερο του στυλ της, απλό και κλασικό, χωρίς να κάνει ιδιαίτερη «φασαρία» στα μάτια.

    Μέγκαν Μαρκλ

    Πάντως, προς απογοήτευση όλων δεν υπήρξε κανένα δημόσιο interaction μεταξύ των δύο ζευγαριών. Πρόσφατα, ο πρίγκιπας Χάρι παραδέχθηκε ότι η σχέση του με τον αδελφό του, Ουίλιαμ δεν είναι και στα καλύτερά της, ενώ δεν προλαβαίνουν λόγω φόρτου εργασίας να συναντιόνται συχνά.

    Παρ’ όλα αυτά υπογράμμισε ότι στα δύσκολα είναι πάντα ο ένας εκεί για τον άλλον.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ