• LIFE&STYLE

    Και ξαφνικά το Snapchat αξίζει 20 δισ. δολάρια!


    Η αξία του Snapchat φαίνεται πως μεγαλώνει συνεχώς. Σύμφωνα με το TechCrunch, το Snapchat επεκτείνει το γύρο χρηματοδότησης Series F από τη Fidelity – αξίας μέχρι τώρα 175 εκ. δολαρίων – σε γύρο χρηματοδότησης Series FP και η αξία του πλησιάζει τα 20 δισ. δολάρια.

    Η VCexperts εκτιμάει ότι η τιμή της μετοχής του Snapchat ανέρχεται στα 30,72 δολάρια και ότι ο νέος γύρος χρηματοδότησης θα εκτοξεύσει την αξία της δημοφιλούς εφαρμογής στα 22,7 δισ. δολάρια!

    Μέχρι τώρα επενδυτές στο Snapchat είναι μεταξύ άλλων οι Fidelity, Alibaba, Coatue Management, General Catalyst, IVP, Kingdom Holding Company, Lightspeed, SV Angel, Tencent, αλλά και η Yahoo και πολλοί από τους προαναφερθέντες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν και στο νέο γύρο χρηματοδότησης.

    Το Snapchat τελευταία κάνει διάφορες κινήσεις με πιο πρόσφατη αυτή της εξαγοράς της Bitstrips, μιας εφαρμογής δημιουργίας emoji, προσπαθώντας παράλληλα να βελτιώσει τη λειτουργικότητά του. Αυτά όλα σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά δημοφιλές – δεν αποτελεί, λοιπόν, έκπληξη που οι επενδυτές, τόσο καινούριοι όσο και παλιοί, θέλουν να έχουν όλο και μεγαλύτερο μερίδιο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/pos-i-jessica-alba-ektoxefse-sta-ipsi-mia-eteria-pou-pleon-axizi-465-dis-dolaria/47946

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/chrises-doulies-gia-osous-echoun-enikiazomena-domatia-sti-vretania/47934

     



    ΣΧΟΛΙΑ