array(0) {
}
        
    
Menu
0.65%
Τζίρος: 155.04 εκατ.

Pantelakis για Titan: Αύξησε την τιμή στόχο στα 59 ευρώ – Αδικαιολόγητο discount 37%

Life & Style

«Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»: Αυτός είναι ο λόγος που φορούσαν γραβάτες με καρτούν

Comments

Άγνωστες πληροφορίες για την αγαπημένη σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», 19 χρόνια μετά το τέλος της αποκάλυψε ο Αντώνης Καφετζόπουλος

Μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης είναι το «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 από το 1997 μέχρι και το 2000.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Top Story» στο Open, ο Αντώνης Καφετζόπουλος αποκάλυψε για πρώτη φορά άγνωστες ιστορίες από την σειρά.

Ο αγαπημένος ηθοποιός δήλωσε πως  αρχικά του πρότειναν να παίξει το ρόλο που τελικά δόθηκε στον Γιώργο Παρτσαλάκη.

«Μου πρότειναν αρχικά τον ρόλο που έκανε ο Γιώργος Παρτσαλάκης. Και τους είπα ότι μου φαίνεται αναμενόμενο να κάνω εγώ τον ρομαντικό οδοντίατρο και ο Γιώργος τον πιο χύμα τύπο.

Και ότι πολύ ευχαρίστως θα έκανα τα ανάποδα, αν θέλανε. Το σκέφτηκαν και είπαν ναι», δήλωσε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Μάλιστα, ο ίδιος αποφάσισε πως θέλει ο χαρακτήρας του, γνωστός ως «Ακάλυπτος» να φοράει γραβάτες μόνο με καρτούν και όχι τις απλές.

«Ζήτησα να μην μου ξαναφέρουν απλές γραβάτες, να είναι όλες με καρτούν. Η ενδυματολόγος σχεδόν έβαλε τα κλάματα γιατί θεωρούσε ότι αυτές οι γραβάτες είναι ξεπερασμένες», υποστήριξε ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλεξάνδρα Νίκα: Το νέο της επαγγελματικό βήμα και οι συμβουλές του Αργυρού (video)
Γιώργος Μαζωνάκης: Αποθεώθηκε στην πρεμιέρα του – Όλα όσα έγιναν στη σκιά της καταγγελίας του 22χρονου (video)
Οι έξι ταινίες κορυφαίου στυλ που άλλαξαν για πάντα τη μόδα
Ιβάν Σαββίδης: Δεν πουλιέται το OPEN – Τι είπε για ΟΛΘ και ΠΑΟΚ
Έλενα Παπαρίζου: Στο κέντρο της Αθήνας για ψώνια μετά την περιπέτεια υγείας
Η Δήμητρα Κούστα με τη Βίσση και τον Ψινάκη μπροστά στο πανύψηλο χριστουγεννιάτικο δέντρο της στη Βουλιαγμένη
Συγγενείς θυμάτων τρομοκρατίας: Γιατί αντέδρασαν έντονα σε ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ για τη 17Ν
Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Το pre-Christmas πάρτι στη Βουλιαγμένη
ΕΟΤ: Η Ελλάδα ενισχύει την παρουσία της στον Michelin Guide – Εντάσσονται Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη
Έντονη αντίδραση Αλαφούζου για την αναστολή χρηματοδότησης ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ – Η επιστολή