• LIFE&STYLE

    Κατηγορείται ότι είπε ψέματα για να μπει στο GNTM

    • NewsRoom
    gntm

    Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Δημήτρης Σκουλός


    Ένα από τα μοντέλα που συμμετείχε στο GNTM 2, είχε δηλώσει συμμετοχή και στα φετινά καλλιστεία, ωστόσο κατηγορείται ότι αθέτησε το συμφωνητικό που είχε υπογράψει στον διαγωνισμό ομορφιάς προκειμένου να μπει στο ριάλιτι του Star.

    Ο λόγος για την Σίλια Ευαγγέλου, η οποία έχει ήδη αποχωρήσει από το GNTM σε προηγούμενη δοκιμασία.

    Σύμφωνα με τον πρόεδρο των καλλιστείων Star & Mr GS Hellas, η παίκτρια αθέτησε τους όρους του συμφωνητικού που είχε υπογράψει για να συμμετάσχει στο διαγωνισμό ομορφιάς και προσποιήθηκε πως ήταν άρρωστη, ενώ παράλληλα πέρασε από τις οντισιόν του ριάλιτι και κατάφερε να μπει στο σπίτι.

    Αν και υπήρχε όρος για τη συμμετοχή των κοριτσιών στο GNTM 2 την περίοδο των καλλιστείων, η Σίλια πέρασε στους ημιτελικούς των καλλιστείων και έκανε την επίσημη φωτογράφιση.

    Ωστόσο, στη συνέχεια αποφάσισε να εγκαταλείψει τον διαγωνισμό καλλιστείων για το GNTM, απόφαση που έφερε οικονομικές συνέπειες στους διοργανωτές, σύμφωνα πάντα με τον πρόεδρο των καλλιστείων.

    Από τη μεριά της, η Σίλια μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για το θέμα και υποστήριξε ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας εκείνη την περίοδο, ενώ ξεκαθάρισε πως είχε ενημερώσει τον πρόεδρο των καλλιστείων για τη συμμετοχή της στο GNTM 2.

    Σίλια Ευαγγέλου
    Σίλια Ευαγγέλου



    ΣΧΟΛΙΑ