• LIFE&STYLE

    Κατέρρευσε πάνω στη σκηνή ο Έλτον Τζον – Τι αποκάλυψε για την υγεία του

    • NewsRoom

    Υποβασταζόμενος ο Έλτον Τζον κατά τη διάρκεια συναυλίας του


    Στη μέση αναγκάστηκε να διακόψει την συναυλία του στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, ο Έλτον Τζον, ο οποίος σχεδόν κατάρρευσε πάνω στη σκηνή.

    Ο 72χρονος καλλιτέχνης διαγνώστηκε με πνευμονία λίγο πριν βγει στη σκηνή για την προγραμματισμένη του συναυλία, στο πλαίσιο της Farewell Yellow Brick Road αποχαιρετιστήριας περιοδείας του.

    Παρ’ όλα αυτά, αποφάσισε να μην ακυρώσει τη συναυλία και να προχωρήσει κανονικά χαρίζοντας στους χιλιάδες θαυμαστές του ένα μοναδικό σόου. Την ώρα, όμως, που ερμήνευε την επιτυχία «Daniel», ο Sir Elton έχασε τη φωνή του και αναγκαστικά αποχώρησε, υποβασταζόμενος, με την βοήθεια δύο μελών του πληρώματος.

    Με δάκρυα στα μάτια ο Έλτον Τζον, έσκυψε στο πιάνο του, κούνησε το κεφάλι του σαν να λέει «όχι» και παραδέχτηκε στο κοινό ότι:

    «Έχασα εντελώς τη φωνή μου, δεν μπορώ να τραγουδήσω, πρέπει να φύγω. Ζητώ συγγνώμη».

    Το κοινό σηκώθηκε από τις θέσεις και αποχαιρέτησε τον Έλτον Τζον με ένα θερμότατο χειροκρότημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατάφερε να τραγουδήσει τα 15 από τα συνολικά 25 προγραμματισμένα τραγούδια του set list.

    Αργότερα, με ανάρτησή του στο Instagram, ο Έλτον Τζον έγραψε:

    «Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που βρέθηκαν στο #EltonFarewellTour στο Όκλαντ απόψε. Διαγνώστηκα με πνευμονία νωρίτερα σήμερα, αλλά ήμουν αποφασισμένος να σας προσφέρω το καλύτερο ανθρωπίνως δυνατόν σόου.

    Έπαιξα και τραγούδησα με όλη μου την καρδιά, μέχρι που η φωνή μου δεν έβγαινε άλλο. Είμαι απογοητευμένος, πολύ αναστατωμένος και λυπάμαι. Έδωσα όλα όσα είχα. Ευχαριστώ για την υπέροχη στήριξη και αγάπη που μου δείξατε στη σημερινή παράσταση. Είμαι αιώνια ευγνώμων. Αγάπη, Έλτον».

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ