• LIFE&STYLE

    Κατερίνα MasterChef: Το άγνωστο περιστατικό και η σχέση της με τον Γιώργο (video)

    • NewsRoom


    Ένα ιδιαίτερα άσχημο περιστατικό που έπαιξε ρόλο και επηρέασε σημαντικά την ψυχολογία της Κατερίνας Λένη, συνέβη μόλις μια ημέρα πριν την κρίσιμη δοκιμασία αποχώρησης στο MasterChef.

    Μιλώντας στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» μέσω βίντεο κλήσης από την Γερμανία, η Κατερίνα εξομολογήθηκε ότι συνέβη κάτι που που δεν ήταν ευχάριστο.

    «Το προηγούμενο βράδυ δεν ήταν πάρα πολύ ευχάριστο. Η προηγούμενη μέρα ήταν φορτισμένη από πολλές απόψεις κι εμένα με επηρέασε. Συνέβη κάτι ιδιαίτερο που δεν μπορούμε να το πούμε σε πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή. Έγινε ένα πολύ άσχημο παρασκήνιο την προηγούμενη μέρα, όταν είχαμε το τεστ δημιουργικότητας και το mystery box, η μέρα έληξε πολύ άσχημα, συνέβησαν πράγματα που με έκαναν να ντραπώ σαν Κατερίνα», δήλωσε η πρώην παίκτρια.

    Εκτός από την Ντέμη και την αποκάλυψη για το περιστατικό που υποστηρίζει ότι είδε με τα μάτια της, η Κατερίνα, φορώντας πάντα το στέμμα της, μίλησε και για την σχέση της με τον Γιώργο.

    «Δεν υπήρξε στιγμή στο παιχνίδι που να υπήρξε κάποιο άλλο συναίσθημα για τον Γιώργο. Δεν τον μισώ, απλά δεν ταιριάζαμε σαν άνθρωποι. Τις ημέρες που είχαμε ρεπό και μείναμε στο σπίτι, μου υπέδειξε την πόρτα του σπιτιού. ‘Άμα δεν σου αρέσει εδώ μέσα, εκεί είναι η πόρτα να την ανοίξεις και να σηκωθείς να φύγεις’, μου είπε. Κι εκεί του είπα εγώ ότι ‘ο πρώτος που θα φύγεις θα είσαι εσύ και μετά εγώ’ και έτσι έγινε», δήλωσε η ίδια, αναφερόμενη στην αποχώρηση του Γιώργου, πριν την επιστροφή του χάρη στη δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε.

    «Οι άνθρωποι είναι σαν τις μετοχές. Ορισμένοι σε βάθος χρόνου είναι σταθερές αξίες και κάποιοι πεταμένα λεφτά. Όταν έσωσα τον Διονύση ήταν πολύ αρχή, πολύ σωστά έπραξα, δεν έχω μετανιώσει. Απλά επειδή έμεινα καιρό, έγιναν πολλά…», πρόσθεσε η ίδια.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ