ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη «Φωλιά των ΚουΚου» και στον Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Λέχου.
Η δημοφιλής ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το δικό μας σινεμά» στο Θέατρο Άλσος, μεταξύ άλλων αποκάλυψε και πόσο κοστίζει το ακριβότερο κομμάτι της γκαρνταρόμπας της, ενώ εξομολογήθηκε ότι έχει αγοράσει, στις καλές εποχές, παπούτσια που κόστιζαν πολύ παραπάνω από 500 ευρώ.
«Τώρα δεν αγοράζω τίποτα. Περιμένω τις εκπτώσεις και κάνω έρευνα μέσω διαδικτύου ή δεν παίρνω τίποτα, γιατί έχω πάρα πολλά πράγματα και γενικά είδα ότι αυτό δεν μου προσδίδει κάτι», τόνισε η ηθοποιός και όταν ρωτήθηκε από τον Γιάννη Πουλόπουλο ποιο είναι το ακριβότερο κομμάτι του ντεφιλέ της απάντησε: «Ένα δερμάτινο φόρεμα που έκανε 10.000 δολάρια. Βλακείες είναι όλα αυτά».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κουλκουδίνας για καύσιμα: «Όποιος δεν αντέχει 10 ευρώ βενζίνη, χρησιμοποιεί ΜΜΜ» – Οι αντιδράσεις και η απάντησή του
- Επιστροφή ενοικίου: Πιστώθηκε σε 17.074 εκπαιδευτικούς, ιατρούς και νοσηλευτές της περιφέρειας
- Ευρωζώνη: Προς υψηλό 3ετίας οδεύει ο πληθωρισμός – Πιέσεις στην ΕΚΤ για τα επιτόκια
- Έκρηξη στην Πλάκα: Εντοπίστηκε γυναικεία τσάντα – Αναζητούνται πέντε άτομα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.