• LIFE&STYLE

    Κατερίνα Καινούργιου για Ιωάννα Τούνη: «Δεν είναι απόκριες» – Η απάντηση της Τούνη (pics)

    Ιωάννα Τούνη

    Κωνσταντίνος Πριόνας, Ιωάννα Τούνη, Χρήστος Τσεβρεντζής


    Ένα νέο βίντεο στο κανάλι της Ιωάννας Τούνη στο YouTube έγινε η αφορμή για να σχολιαστεί από την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

    Στο βίντεο, απαντούσε σε προσωπικές ερωτήσεις, έχοντας δίπλα της τον σύντροφό της Χρήστο Τσεβρεντζή και τον κολλητό της, Κωνσταντίνο Πριόνα, προκάλεσε αντιδράσεις με την Κατερίνα Καινούργιου και το πάνελ της να το σχολιάζουν το πρωί της Πέμπτης.

    Τι είπε η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου για την Ιωάννα Τούνη:

    «Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι πολύ ενεργή στα social media και έχει μεγάλη απήχηση. Και έχει ένα Instagram το οποίο αισθητικά είναι ωραίο. Αυτή την περίοδο το χειρίζονται όλο λάθος. Δεν είναι απόκριες, ούτε παιχνίδι. Δεν είπαμε να κλειστούμε σε ένα σπίτι και να μοιρολογούμε. Τρία άτομα τόσο κοντά…

    Είναι ένα κορίτσι που έχει απήχηση και σε νέα παιδιά. Αυτό δεν είναι το σωστό πρότυπο κατά την άποψή μου. Ούτε οι ερωτήσεις. Ας το κρατήσει το χιούμορ της για αργότερα, ας έχει χιούμορ. Ας ανεβάζει τη διάθεση με πολύ ωραίες φωτογραφίες, αλλά όλο αυτό είναι λάθος. Να είναι ο σύντροφός σου διπλά εντάξει. Αλλά το άλλο το παιδί; Νομίζω πως πρέπει να φύγει λίγο από αυτό το σεξουαλικό και να το χειριστεί λίγο διαφορετικά» σχολίασε η παρουσιάστρια, με τους συνεργάτες της να το χαρακτηρίζουν «θλιβερό»!

    Δείτε το βίντεο στο οποίο αναφερόταν η Κατερίνα Καινούργιου:

    Η Ιωάννα Τούνη, δε δίστασε να απαντήσει στην Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της, με ένα story στην προσωπική της σελίδα στο Instagram:



    ΣΧΟΛΙΑ