ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε και το θαύμα που βίωσε μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου, στον αέρα της Super Κατερίνα.
Η λαμπερή παρουσιάστρια, η οποία την τελευταία περίοδο κάνει μικρές αναφορές στη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της, αναφέρθηκε στη σοβαρή περιπέτεια υγείας της μητέρας της.
Όπως εξομολογήθηκε, βίωσε ένα προσωπικό θαύμα, για το οποίο πρόκειται να μιλήσει ανοιχτά σε λίγο καιρό.
«Παιδιά τι να σας πω. Μιλάτε σε έναν άνθρωπο που το καλοκαίρι που πέρασα και τη διαδικασία με τη μητέρα μου, ένας από τους καλύτερους γιατρούς στην Ελλάδα, ο κύριος Κωνσταντινίδης, την έσωσε κυριολεκτικά. Η μητέρα μου ήταν να φύγει από τη ζωή με τα πολλά χειρουργεία, κάθε φορά που μιλούσα μαζί του και τον ρώταγα πώς θα πάνε τα πράγματα, μου έλεγε “πιστεύω ότι ο Θεός είναι μαζί μας και θα βοηθήσει”» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.
Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια του Alpha ανέφερε πως «Δεν έχω μιλήσει ακόμα γι’ αυτό, θα μιλήσω όταν περάσει λίγο ο καιρός και για μια προσωπική μου εμπειρία μέσα στο καλοκαίρι. Εγώ πιστεύω ότι βίωσα ένα θαύμα και μου αρέσει να τα μοιράζομαι αυτά με τον κόσμο. Πάντα με τη βοήθεια της επιστήμης αλλά και ταυτόχρονα με την πίστη μου στο Θεό… Θα τα πούμε σύντομα».
Δείτε το βίντεο:
Πρόσφατα η αγαπημένη παρουσιάστρια εθεάθη για ψώνια σε γνωστό πολυκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, φορώντας ένα oversized πουκάμισο. Σε μία από τις λήψεις, διακρίνεται να κρατά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, με τις φήμες για την εγκυμοσύνη της να επιβεβαιώνονται σιγά σιγά.

Βέβαια, η ίδια δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει την εγκυμοσύνη της, καθώς αναμένεται να την ανακοινώσει αφού ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.
Πάντως, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι μπαίνει στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ λέγεται ότι περιμένει κοριτσάκι.
Διαβάστε επίσης:
Κατερίνα Καινούργιου: Για ψώνια με oversized πουκάμισο – Η φωτογραφία που προδίδει την εγκυμοσύνη
Κατερίνα Καινούργιου: Τι ρώτησε για τις μητέρες που σύντομα περιμένουν παιδί (video)
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Ο κατάξανθος γιος της στα εγκαίνια του The Birth Center
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- MEPC: Διχασμένη η Ευρώπη, πιέζει ο Ντόναλντ Τραμπ, ενώ Σαουδική Αραβία και Αίγυπτος διατύπωσαν συμβιβαστική πρόταση
- CNBC: Καμπανάκι από τις περιφερειακές τράπεζες – Προμηνύουν τα «κόκκινα» δάνεια κάτι μεγαλύτερο;
- Πεσκόφ: Η συνάντηση Πούτιν – Τραμπ μπορεί να γίνει τις επόμενες δύο εβδομάδες
- Σία Κοσιώνη: Στο θεατρικό σανίδι για καλό σκοπό
