• LIFE&STYLE

    Η Kate Upton μας δείχνει τον τρόπο! Pumping and humping για τέλειο κορμί (video)

    • NewsRoom


    Η Kate Upton ίσως να είναι και ο λόγος που θέλεις να ξαναρχίσεις την συνδρομή σου στο γυμναστήριο. Το ότι η ίδια είναι φανατική θαυμάστρια της γυμναστικής είναι λίγο πολύ γνωστό και γίνεται εύκολο αντιληπτό, αρκεί να παρατηρήσεις τις τέλειες αναλογίες της. Αυτό όμως που πιθανότατα δεν ξέρεις για εκείνη είναι ότι η Kate έχει μια ακόμη αδυναμία, τα ευφάνταστα hashtags.

    Upton

    Το πρώην μοντέλο μαγιό έχει γίνει η αγαπημένη μας συνήθεια στο Instagram, καθώς δεν χάνει ευκαιρία να ανεβάζει συνεχώς videos και φωτογραφίες από το “καυτό” πρόγραμμα γυμναστικής της. Τα videos της έχουν γίνει ανάρπαστα. Μάλιστα πρόσφατα ανέβασε ένα video με hashtag #pumpingandhumping #benbrunotraining κάνοντας τα βάρη να φαίνονται για πρώτη φορά ελκυστικά.

     

     

     

    Αυτό και αν είναι ενθαρρυντικό μοτίβο το πρωί της Δευτέρας όταν σκέφτεσαι με πικρία την επίσκεψη σου στο γυμναστήριο. Η Kate Upton το τελευταίο διάστημα έχει αυξήσει τις επισκέψεις της στο γυμναστήριο και τα αποτελέσματα αυτού είναι αισθητά. Τους τελευταίους έξι μήνες η ίδια γυμνάζεται σκληρά ώστε να διατηρήσει το θεϊκό κορμί της. Στη συνέχεια ποστάρει στο Instargam τις “περιπέτειες” της και αφήνει με τον τρόπο αυτό στους θαυμαστές της να μάθουν τα μυστικά της αψεγάδιαστης γραμμής της.

    Upton

    Τι και αν είναι μόλις 23 χρονών η Kate Upton έχει καταφέρει να γίνει ο πόθος των περισσότερων ανδρών με τις εκρηκτικές τις καμπύλες, τα λικνίσματά της και τα αποκαλυπτήριά της στην κάμερα.

    Upton

    Upton

    Όσοι ακολουθούν στο Instagram την “άτακτη” Kate ακόμη προσπαθούν να “συνέλθουν” από το βίντεο που έδειχνε εκρηκτική ξανθιά να βγάζει το πάνω μέρος του μαγιό της και να χαϊδεύει το πληθωρικό της στήθος, ένα βίντεο-φωτιά για όλες τις φαντασιώσεις.

    Upton

    Upton

    Έτσι την επόμενη φορά που θα σκεφτείτε ότι το να είστε μοντέλο δεν είναι και τόσο δύσκολο, ρίξτε μια ματιά στον λογαριασμό της Upton και αμέσως θα καταλάβετε πως σε αυτή τη ζωή ότι δίνεις παίρνεις!

    Upton

    Upton

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

    http://www.mononews.gr/dite-ti-simvoules-dini-kate-upton-gia-na-xekinisi-kala-mera-photos-video/61118

     



    ΣΧΟΛΙΑ