• LIFE&STYLE

    Kate Hudson: Το δυναμικό comeback στην αγαπημένη της Σκιάθο (+pics)

    • NewsRoom


    Η διάσημη ηθοποιός του Hollywood λατρεύει την Ελλάδα και φροντίζει να το δείχνει πολύ συχνά επιλέγοντας πάντα για τις διακοπές της τον αγαπημένο της καλοκαιρινό προορισμό, δηλαδή τη δική μας Σκιάθο.

    Kate Hudson

    Και μπορεί τις προηγούμενες μέρες, η 37χρονη Kate, να απολάμβανε διακοπές σε υπερπολυτελές σκάφος και να κινούνταν στην γαλλική ριβιέρα και την Ίμπιζα, αλλά τώρα πήρε τα παιδιά της και πλέον βρίσκεται στη Σκιάθο. Εκεί ο φακός των παπαράτσι την εντόπισε να απολαμβάνει τον ήλιο σε μία πλαζ, φορώντας ένα λιλιπούτειο μπικίνι και να διαβάζει το βιβλίο της, απολαμβάνοντας ένα ποτήρι κρασί.

    Kate Hudson

    Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν η ίδια ακολουθεί πιστά την παράδοση και επισκέπτεται κάθε χρόνο το νησί, όπως άλλωστε συνήθιζε και η μητέρα της Goldie Hawn. Φαίνεται πως έχει ερωτευτεί το νησί καθώς τα τελευταία χρόνια με κάθε ευκαιρία που βρίσκει το επισκέπτεται.

    kate hudson

    Το καταπράσινο νησί των Σποράδων είναι ο ιδανικός προορισμός για την διάσημη ηθοποιό καθώς έχει την απαραίτητη ηρεμία που χρειάζεται για να ξεφύγει από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Και μπορεί τις προηγούμενες μέρες, η 37χρονη Kate, να απολάμβανε διακοπές σε υπερπολυτελές σκάφος και να κινούνταν στην γαλλική ριβιέρα και την Ίμπιζα, αλλά τώρα πήρε τα παιδιά της και πλέον βρίσκεται στη Σκιάθο. Εκεί ο φακός των παπαράτσι την εντόπισε να απολαμβάνει τον ήλιο σε μία πλαζ, φορώντας ένα λιλιπούτειο μπικίνι και να διαβάζει το βιβλίο της, απολαμβάνοντας ένα ποτήρι κρασί.

    Απλή, με ελάχιστα αξεσουάρ και με ένα μικροσκοπικό μπικίνι η Hudson πήγε στην παραλία μαζί με φίλες της και τα παιδιά της.

    Hudson

    Απλή, με ελάχιστα αξεσουάρ και με ένα μικροσκοπικό μπικίνι η Hudson πήγε στην παραλία μαζί με φίλες της και τα παιδιά της.

    Kate-Hudson

    Η ηθοποιός εντυπωσίασε με το καλλίγραμμο σώμα της, το οποίο φροντίζει να διατηρεί κάνοντας συχνά γυμναστική, ενώ ακολουθεί πάντα πιστά ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής.

    Kate-Hudson

    Kate-Hudson

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/kate-hudson-mathame-tin-20-lepton-gimnastiki-tis-super-fit-ithopiou/4538

     

     

    Δείτε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/kanto-opos-sto-hollywood-20-star-dinoun-ta-kalitera-diet-tips/5274

     



    ΣΧΟΛΙΑ