• LIFE&STYLE

    Καραϊβική: Νεκρός σε αεροπορικό δυστύχημα ο ηθοποιός Κρίστιαν Όλιβερ, μαζί ήταν και οι κόρες του

    • NewsRoom
    Κρίστιαν Όλιβερ

    Κρίστιαν Όλιβερ


    Ένας Αμερικανός ηθοποιός βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με τις δύο κόρες του, ηλικίας 10 και 12 ετών, καθώς το αεροπλάνο τους έκανε βουτιά με τη μύτη και συνετρίβη στα νερά ανοιχτά ενός μικρού νησιού της Καραϊβικής.

    Ο Kρίστιαν Κλέπσερ, που ήταν 51 ετών και είχε το καλλιτεχνικό όνομα Κρίστιαν Όλιβερ, επιβεβαιώθηκε ότι σκοτώθηκε στο δυστύχημα, μαζί με τα παιδιά του, Μαντίτα και Άννικ. Ο πιλότος του αεροπλάνου, Ρόμπερτ Σατς, σκοτώθηκε επίσης.

    Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Όλιβερ εμφανίστηκε σε σημαντικές ταινίες όπως το «Speed Racer» και το «Valkyrie», ενώ πρόσφατα είχε ρόλο στην τελευταία προσθήκη της του franchise «Indiana Jones».

    Ανάμεσα στους πρώτους του ρόλους στις ΗΠΑ ήταν και η μακρόχρονη συμμετοχή του στο «Saved by the Bell: The New Class» το 1995. Εμφανίστηκε επίσης ως χαρακτήρας στο επιτυχημένο βιντεοπαιχνίδι «Medal of Honor: Above and Beyond».

    Η τραγωδία σημειώθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι στα νερά ανοιχτά της Bequia, που ανήκει στο Σεν Βίνσεντ, ένα νησί της Καραϊβίκης.

    Ο Όλιβερ θα εμφανιστεί στην επερχόμενη ταινία «Forever Hold Your Peace», της οποίας ήταν επίσης παραγωγός, και μόλις γύρισε τις τελευταίες του σκηνές στις 20 Δεκεμβρίου.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nick Lyon (@nicklyondirector)

    Ο σκηνοθέτης της τελευταίας του ταινίας, Νικ Λάιον, απέτισε φόρο τιμής στον αδικοχαμένο ηθοποιό, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία την τελευταία μέρα των γυρισμάτων τους λέγοντας: «Μιλούσαμε για την παραγωγή μιας ταινίας μαζί για χρόνια και τελικά τα καταφέραμε! Ευχαριστώ που είσαι σπουδαίος συνάδελφος, ηθοποιός και φίλος». Σύμφωνα με τοπικές αναφορές, έφτασε με τις κόρες του στην Καραϊβική στις 26 Δεκεμβρίου.

    Διαβάστε επίσης

    Μαριέττα Χρουσαλά-Λέων Πατίτσας: Στο Ντουμπάι μετά το Μαϊάμι και το Κουρσεβέλ

    Μία ακόμη μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση έρχεται στο ACTION 24!

    Κατερίνα Παναγοπούλου: Χωρίς ίχνος μακιγιάζ με τσάντα YSL στο κέντρο της Αθήνας



    ΣΧΟΛΙΑ