array(0) {
}
        
    
Menu
0.26%
Τζίρος: 160.50 εκατ.

Πόσα κέρδη είχαν στο 9μηνο Κούστας, Φράγκου, Τσάκος, Κωνσταντακόπουλος, Προκοπίου, Παληού, Αλαφούζος

Life & Style

Κανάκης: Θα ανεβάσουμε στο Youtube το υλικό που ετοιμάζαμε για τον ΣΚΑΪ

Comments

Φαίνεται πως δεν έχει τέλος το σίριαλ του διαζυγίου του Αντώνη Κανάκη και της ομάδας του «Ράδιο Αρβύλα» με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, καθώς μέσω νέας ανάρτησης στον λογαριασμό τους στο Facebook απάντησαν στην τελευταία ανακοίνωση του καναλιού του Φαλήρου.

Στο πλαίσιο της δημόσιας αντιπαράθεσής τους, η ανάρτηση αναφέρει:

«H επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά! Όταν οι θύτες με το ζόρι πλασάρονται ως θύματα! Γύρω γύρω Σάββατο και στον ΣΚΑΪ Κυριακή! Λοιπόν τέλος! Αρκετά ασχοληθήκαμε, πάμε να το διασκεδάσουμε. Επειδή παράγουμε υλικό από τον Σεπτέμβριο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας ένα κομμάτι του υλικού αυτού, όσο ακόμα είναι στοιχειωδώς νωρίς (λέμε τώρα).

Για πρώτη φορά λοιπόν, κάτι που καθόλου δεν μας χαλάει είναι η αλήθεια, θα προχωρήσουμε στη δημιουργία ενός μικρού, απλού και selfie διαδικτυακού επεισοδίου Ράδιο Αρβύλα (χωρίς καθόλου πολιτική), στο οποίο αυτό επεισόδιο θα παρουσιάσουμε ένα κομμάτι του υλικού μας, που αφορά το GNTM που ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο. Ένας μικρός και ταπεινός φόρος τιμής, σε ένα θαυμάσιο τηλεοπτικό πρόγραμμα, που μας έκανε όλους να θέλουμε να γίνουμε μοντέλα. Ακόμα και τον πασοκτσή!

Αυτήν την Δευτέρα λοιπόν 3/2/20, στις 23:45 ακριβώς, στο κανάλι του Ράδιο Αρβύλα στο Youtube, θα ανέβει το πρώτο διαδικτυακό επεισόδιο: «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ-GNTM TOP 16». Παρακαλούμε πολύ κοινοποιήστε το και βοηθήστε μας να το διαδώσουμε.

Ευχαριστούμε πολύ,
Η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα»

https://www.facebook.com/RadioArvilaOfficial/posts/10158459866653465

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

3ο Ετήσιο Συνέδριο της ΕΙΗΕΑ με θέμα «ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ 2026: Τεχνητή Νοημοσύνη – Ευκαιρίες και κίνδυνοι – Η επόμενη μέρα για τον Τύπο»
THE DOLLI Sunday Table: Η Aκρόπολη στο πιάτο μας με φρέσκα θαλασσινά, χρώματα κι αρώματα
Buggy Valhouli: Η Ελληνίδα σχεδιάστρια, ο γάμος στην Πάρο, και το νυφικό των 3.500 ωρών
Το καπέλο… Ζούλα – Αλαφούζου και η Βυτίνα του Σκάι, η έμπειρη Έμη απογειώνει την HuffPost, οι αλλαγές του Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ και το φαινόμενο… Breaking Chairs
Πέφτουν δισεκατομμύρια ευρώ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Champions League!
Στέφανος Τσιτσιπάς: «Μάλλον άλλος οδηγούσε τη Lotus» λέει η μαμά του (video)
Μαριέττα Χρουσαλά-Λέων Πατίτσας: Αγκαλιά με φόντο τον Πειραιά
Warner Bros.: Προσφορές για εξαγορά από Netflix, Comcast και Paramount
Χάρης Βαφειάς: Έχει βγάλει profit από το Dragons’ Den; (video)
THE DOLLI: Η Αθήνα με μια νέα ματιά και την εκλεκτή αισθητική της Pauline Karpidas