• LIFE&STYLE

    Καλοκαιρινή αποτοξίνωση! Πώς θα καταφέρετε να ΜΗΝ κοιτάτε τα e-mails σας στις διακοπές


    Όλοι περιμένουμε πως και πως να πάμε διακοπές. Υπάρχουν όμως κι αυτοί που πηγαίνουν διακοπές σχεδόν αναγκαστικά, συνεχίζοντας ακατάπαυστα να απαντούν σε emails και μηνύματα, ενώ κάνουν ηλιοθεραπεία, παραμελώντας συζύγους και παιδιά.

    Η αλήθεια είναι ότι το να κάνεις check in όλη την ώρα είναι αρκετά δελεαστικό, αλλά μήπως είναι τελικά αξιολύπητο να ανήκουμε σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων;

    Αν θέλετε, λοιπόν, να αποτοξινωθείτε για λίγο από το διαδίκτυο, ο τρόπος είναι απλός: ζητείστε από έναν φίλο σας, να  αλλάξει τους κωδικούς στo email σας και στους λογαριασμούς σας στα social media. Έτσι, θα είστε στο σκοτάδι. Κανένας δεν θα μπορεί να σας βρει και με σιγουριά μπορώ να σας πω πως κανένας δεν θα χρειαστεί να σας βρει.

    Αν ακολουθήσετε αυτή τη μέθοδο, τα αποτελέσματα θα σας καταπλήξουν. Όταν επιστρέψετε από τις διακοπές σας, θα αισθάνεστε ξεκούραστοι και θα έχετε δώσει τον καλύτερο σας εαυτό στους φίλους και την οικογένειά σας. Αντί να κάθεστε δίπλα στην πισίνα, προσπαθώντας να απαντήσετε σε email και να κλείσετε συμφωνίες, κάντε ένα διάλειμμα από τον ψηφιακό κόσμο.

    Στην αρχή, σίγουρα θα σας φανεί δύσκολο, αφού πλέον σχεδόν όλοι οι άνθρωποι είναι εθισμένοι στα social media και στο διαδίκτυο. Όμως, από τη στιγμή που θα αποφασίσετε να φύγετε διακοπές, καλό θα ήταν να ξεχάσετε ό,τι σχετίζεται με δουλειές, προθεσμίες, συνομιλίες.

    Δοκιμάστε το. Αυτό το καλοκαίρι, αλλάξτε κωδικούς, αφήστε στην άκρη τα κινητά σας και απολαύστε τη θάλασσα. Αναμφισβήτητα, είναι μια δύσκολη και επίπονη διαδικασία, όμως, μετά τις πρώτες μέρες θα νιώσετε καλύτερα και θα είστε έτοιμοι να επιστρέψετε στη δουλειά σας, με τις μπαταρίες σας γεμάτες. Οι διακοπές μακριά από το διαδίκτυο είναι μια πρωτόγνωρη και μοναδική εμπειρία.

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/o-tsipras-trolari-tous-pantes-den-peticha-choris-gravata-stin-evropi-alla-katafera-stin-kina/58324

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ