• LIFE&STYLE

    Οι καλύτερες πόλεις για ένα απολαυστικό ταξίδι το 2017

    • NewsRoom


    Ο πλανήτης μας είναι ένα πραγματικά πολύ μεγάλο μέρος και είναι απόλυτα λογικό να είστε αναποφάσιστοι όταν σκέφτεστε ποιο θα είναι το επόμενο ταξίδι σας!

    Το Lonely Planet, μόλις δημοσίευσε το νέο του βιβλίο “Τα καλύτερα ταξίδια για το 2017”. Σε αυτό το βιβλίο-ταξιδιωτικό οδηγό, θα δείτε τους καλύτερους προορισμούς, τα νέα trends και φυσικά τις απίστευτες νέες εμπειρίες που θα αποκτήσετε ταξιδεύοντας μέσα στον επόμενο χρόνο, όλα γραμμένα από τους ειδικούς επί του θέματος!

    Αυτές είναι οι φωτογραφίες από τις κορυφαίες 10 πόλεις που αξίζει να επισκεφθείτε τη νέα χρονιά.

     

    Portland, Όρεγκον, ΗΠΑ

    10-portland-oregon

    Το Portland συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει η ιδανική πόλη. Πρόκειται για μία φιλική πόλη που δίνει έμφαση στο ευ-ζειν!

    Moscow, Ρωσία

    9-moscow-russia

    Το νέο αεροδρόμιο της Μόσχας και η εκτεταμένη γραμμή του μετρό έχουν συμβάλει τα μέγιστα για να διευκολύνεται η μετακίνηση στη ρωσική πρωτεύουσα!

    Lisbon, Πορτογαλία

    8-lisbon-portugal

    Η Λισαβόνα αποτελεί έναν από τους καλύτερους προορισμούς καθώς εκτός από ιδιαιτέρως οικονομική, φημίζεται για τα εντυπωσιακά αξιοθέατά της, την κουλτούρα αλλά και τη νόστιμη κουζίνα της!

    Seoul, Νότια Κορέα

    7-seoul-south-korea

    Από τους μεγάλους ουρανοξύστες μέχρι τους μικροσκοπικούς ναούς, η επιχειρηματική και πολιτιστική πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας, είναι απλά εντυπωσιακή!

    Pistoia, Ιταλία

    6-pistoia-italy

    Γνωστή και ως η “μικρή Φλωρεντία”, η Pistoia, αποτελεί πολιτιστικό κέντρο αλλά χωρίς να “βουλιάζει” από πλήθη τουριστών!

    Ohrid, ΠΓΔΜ

    5-ohrid-macedonia

    Για ένα οικονομικό ταξίδι στην Ευρώπη, μπορείτε να επιλέξετε τη μικρή, παραλήμνια, πόλη της FYROM, Οχρίδα!

    Merida, Μεξικό

    4-merida-mexico

    Βραβευμένη ως η Αμερικανική πρωτεύουσα για το 2016, η Merida, είναι η πλέον κατάλληλη πόλη για επισκεφτείς εάν είσαι λάτρεις των πολιτιστικών εκδηλώσεων. Εκεί μπορείς να παρακολουθήσεις από ζωντανή μουσική έως καλλιτεχνικά show στα ερείπια των Μάγια!

    Los Angeles, Καλιφόρνια, ΗΠΑ

    3-los-angeles-california

    Υπέροχο φαγητό, υπέροχες παραλίες, άφθονα μουσεία και θέατρα! Είναι αρκετά για να σε πείσουν να την επισκεφτείς!

    Cape Town, Νότια Αφρική

    2-cape-town-south-africa

    Το 2017 πρόκειται να ανοίξει τις πύλες του, στην Cape Town, το νέο Zeitz Museum of Contemporary Art, το οποίο και θα είναι και τo μεγαλύτερο μουσείο σύγχρονης αφρικανικής τέχνης.

    Bordeaux, Γαλλία

    1-bordeaux-france

    Η πιο φημισμένη για τα κρασιά της, περιοχή της Γαλλίας, θα έχει από τον επόμενο χρόνο νέες σιδηροδρομικές γραμμές υψηλών ταχυτήτων. Εκτός των άλλων η γαλλική πόλη είναι το τέλειο μέρος για κάποιον που του αρέσει το καλό φαγητό!

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο απόλυτος προορισμός για σκι δεν είναι μόνο οι Άλπεις! Πέντε κορυφαίοι προορισμοί για ατελείωτα σλάλομ αυτόν το χειμώνα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 28η Οκτωβρίου: πέντε μαγικές αποδράσεις για όλους

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οκτώβριος, ώρα για τις πρώτες Φθινοπωρινές εκδρομές -Ιδέες για διήμερα κοντά στην Αθήνα



    ΣΧΟΛΙΑ