• LIFE&STYLE

    Κ. Μητσοτάκης: Η κόρη του πήρε πτυχίο – Το τρυφερό μήνυμά του

    • NewsRoom
    μητσοτακης

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την κόρη του, Σοφία.


    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένα από τα κυρίαρχα πολιτικά πρόσωπα της χώρας την τρέχουσα περίοδο. Είναι, όμως και ένας περήφανος μπαμπάς, γεγονός που μας θύμισε ξανά μέσα από την ορκωμοσία της κόρης του, που έγινε χθες, στο Johns Hopkins University, στην Αμερική.

    Η ορκωμοσία της κόρης του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, Σοφίας έγινε χθες και από το πλευρό της δεν απουσίαζαν φυσικά η μητέρα και ο αδελφός της, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Ο πατέρας της, Κυριάκος Μητσοτάκης δε μπόρεσε δυστυχώς να βρεθεί δίπλα στην κόρη του, στην τελετή αποφοίτησής της, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεών του, που απορρέουν από την προεκλογική περίοδο, ενόψει των μεθαυριανών Ευρωεκλογών και αυτοδιοικητικών εκλογών.

    Ωστόσο, είναι φανερό πως ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ήταν νοητά στο πλευρό της κόρης του και μάλιστα έσπευσε να γράψει ένα τρυφερό σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία της αποφοίτησης που ανήρτησε η σύζυγός του, Μαρέβα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το σχόλιο του Κυριάκου Μητσοτάκη έγραφε συγκεκριμένα «Σοφάκι μας κάνεις τόσο υπερήφανους. Σε αγαπάμε πάρα πολύ!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️», δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο την αγάπη και την περηφάνια του για το παιδί του.

    Από την πλευρά της, η χαρούμενη μητέρα Μαρέβα, που βρέθηκε στην Αμερική για την αποφοίτηση της κόρης της, ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία, με το σχόλιο «Συγχαρητήρια Σοφάκι μου! Είμαστε περήφανοι για όσα έχεις καταφέρει με σκληρή δουλειά και αφοσίωση στο στόχο σου!!! #graduation
    You never cease to amaze me! Congratulations on graduating with honors! So proud of you! Love you 😍».

    Σημειώνεται ότι η Σοφία Μητσοτάκη πήρε πτυχίο από το πανεπιστήμιο John Hopkins, όπου σπούδαζε στην σχολή Δημόσιας Υγείας.

    Δείτε την ανάρτηση της Μαρέβα Μητσοτάκη παρακάτω:



    ΣΧΟΛΙΑ