• LIFE&STYLE

    Just the 2 of Us: «Μονομαχία» Σαμαρά & Σπυροπούλου για την παραμονή – Ποιος αποχώρησε

    Χρήστος Ζώτος και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου


    Οι δύο αγαπημένοι παίκτες του σόου έδωσαν «μάχη» για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Ποιος τα κατάφερε τελικά;

    Ακόμη μία λαμπερή βραδιά παρουσίασε χθες ο Νίκος Κοκλώνης, στο νέο επεισόδιο του «Just the 2 of Us». Η βραδιά γέμισε χορό, τραγούδι και κέφι και όλοι οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν για μία ακόμη φορά τον καλύτερο εαυτό τους για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο σόου.

    Στο τέλος της βραδιάς, ο παρουσιαστής κλήθηκε να ανακοινώσει ποιο ζευγάρι θα αποχωρήσει από το σόου.

    Μάλιστα, όταν ήρθε η ώρα ο παρουσιαστής του σόου Νίκος Κοκλώνης να ανακοινώσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για το ποιο ζευγάρι θα αποχωρήσει από το Just the 2 of Us, πέταξε σπόντες για τα σχόλια που γίνονται στα social media.

    «Είδατε που στο Twitter μου λέτε ότι κρατάω τους φίλους μου; Μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει», είπε ο χαρακτηριστικά, ανακοινώνοντας ότι ο νικητής της μονομαχίας μεταξύ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Τρύφωνα Σαμαρά, ήταν ο διάσημος κομμωτής.

    Η ξανθιά παρουσιάστρια ήταν αυτή τελικά που αποχώρησε από το παιχνίδι, ευχαριστώντας τον κόσμο που η ίδια και ο παρτενέρ της, Χρήστος Ζώτος, έμειναν μέσα τόσο πολύ καιρό, καθώς και τους κριτές για… την ακοή τους!

    Οι κριτές από την πλευρά τους και ειδικά ο Σταμάτης Φασουλής και η Βίκυ Σταυροπούλου δήλωσαν ότι τους άλλαξε γνώμη όταν την γνώρισαν. Από την πλευρά της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, είπε ότι «στην αρχή δεν ήθελα να έρθω, αλλά τώρα στεναχωριέμαι που φεύγω».



    ΣΧΟΛΙΑ